Solucions per apartaments turístics

Millorar la seguretat dels teus apartaments turístics és molt senzill.

Inici 9 Servei de serralleria 9 Solucions per apartaments turístics
Acces pany intelligent apartaments

A Rigau Grup, comprenem la importància de la seguretat i la comoditat en la gestió d’apartaments turístics. Per això, oferim una àmplia gamma de solucions per a apartaments turístics dissenyades específicament per garantir la tranquil·litat dels propietaris i la satisfacció dels hostes. Explora com el nostre servei de serralleria pot millorar l’experiència als teus apartaments turístics.

Panys per a apartaments turístics

Els panys per a apartaments turístics són la primera línia de defensa per a qualsevol propietat. Les nostres solucions de panys estan dissenyades específicament per oferir seguretat i facilitat d’accés.

Experiència i garantia en mestrejament

Comptem amb una sòlida trajectòria en la gestió de mestrejament de claus i mestrejament de panys, recolzada per nombrosos casos d’èxit en la implementació de sistemes efectius.

Els nostres sistemes són altament precisos i fiables, amb la capacitat de suportar fins a un milió de cicles d’obertura a la gamma més avançada. Això assegura un funcionament òptim al llarg del temps.

Utilitzem components de la més alta qualitat, incloent pitons i sistemes interns, per garantir la fiabilitat i la seguretat dels teus accessos.

Complim amb les certificacions de mestrejament Vds 2344 i EN1303, la qual cosa demostra el nostre compromís amb els estàndards de qualitat més rigorosos a la indústria de la seguretat.

A més, implementem procediments rigorosos de control i registre de les claus, assegurant una gestió precisa i segura dels accessos.

Panys intel·ligents per a apartaments turístics

El nostre sistema de panys intel·ligents per a apartaments turístics és una solució avançada que permet als propietaris i administradors gestionar l’accés de manera remota. Amb la capacitat d’obrir portes a través de dispositius mòbils o transponedors; aquesta tecnologia és una elecció perfecta per a apartaments turístics. Els administradors poden atorgar accés de manera instantània en registrar un compte de Google. A més, no es requereix connexió a internet ni subministrament elèctric, cosa que garanteix un funcionament fiable en tot moment.

Panys amb codi per a apartaments

El nostre sistema de panys amb codi per a apartaments ofereix una opció d’accés convenient i segura. Igual que els panys intel·ligents, els administradors poden proporcionar accés remot de manera instantània a través d’un compte de Google. Aquesta solució és ideal per a apartaments turístics, i igual que els nostres panys intel·ligents, no depèn d’internet ni d’energia elèctrica.

Panys amb codi temporal

Per a una flexibilitat encara més gran, presentem DSMART GUEST KEY, una solució que permet habilitar un pany amb codi temporal des de qualsevol lloc del món. Ja no cal lliurar físicament les claus als hostes. Podeu gestionar les reserves directament des de la web, establint els dies i horaris d’accés a l’apartament. Aquest sistema és altament segur, amb un codi d’activació de 20 dígits que habilita un PIN de quatre xifres per al període seleccionat. El PIN es cancel·la automàticament després de la data de la reserva. A més, funciona amb un sistema d’algorisme encriptat, eliminant la necessitat de comunicacions externes sense fil, mòdems o targetes SIM.

DSMART GUEST

Alarmes per a apartaments

A més dels panys, les nostres solucions inclouen alarmes per a apartaments dissenyades per garantir la seguretat completa de les propietats. Mantingues els teus apartaments protegits amb les nostres alarmes d’avantguarda que brinden una tranquil·litat total.

A Rigau Grup, ens enorgulleix oferir solucions de seguretat i conveniència d’alta qualitat per a apartaments turístics. Amb cobertura a tota la província de Girona, els nostres experts estan sempre disponibles per brindar-te el millor servei. Garanteix la satisfacció dels teus hostes i la protecció de les teves propietats amb les solucions de Rigau Grup.