Mestrejament de claus

A Rigau Grup, t’oferim un servei especialitzat de mestrejament de claus que et brinda la màxima seguretat i eficiència en la gestió dels teus accessos.
Inici 9 Servei de serralleria 9 Mestrejament o pla de tancament
47441829 l

Què és el mestrejament de claus?

El mestrejament de claus és un sistema versàtil i efectiu que simplifica el control dels teus accessos. Permet obrir diferents accessos i denegar-los segons les teves necessitats, oferint seguretat i comoditat.

El mestrejament de claus o pla de tancament és una solució senzilla, econòmica i segura que unifica totes les claus en una de sola. Us permet definir accessos segons els permisos de cada usuari, incloent claus d’usuari, claus mestres i submestres. Cadascuna d’aquestes claus compleix una funció específica.

Menestrament de panys

A més, a l’ampli catàleg de Rigau Grup en servei de serralleria, oferim el mestrejament de panys, una modalitat que iguala tots els accessos amb una sola clau, sense tenir en compte jerarquies ni permisos. Aquesta opció és ideal quan es cerca un accés universal i simplificat per als usuaris.

Un mestrejament ideal combina seguretat i estalvi. A Rigau, ens enfoquem a proporcionar tots dos aspectes clau:

Alta seguretat

Garantim que el nostre sistema no sigui vulnerable. La qualitat del bombí, la clau i el protocol intern de gestió són essencials per a una òptima seguretat.

Estalvi

En implementar un pla de tancament des de l’inici, evitaràs la inversió inicial en panys. En cas de dany a un cilindre, només cal canviar el rotor intern, evitant la creació de noves claus.

Experiència i garantia en mestrejament

Comptem amb una sòlida trajectòria en la gestió de mestrejament de claus i mestrejament de panys, recolzada per nombrosos casos d’èxit en la implementació de sistemes efectius.

Els nostres sistemes són altament precisos i fiables, amb la capacitat de suportar fins a un milió de cicles d’obertura a la gamma més avançada. Això assegura un funcionament òptim al llarg del temps.

Utilitzem components de la més alta qualitat, incloent pitons i sistemes interns, per garantir la fiabilitat i la seguretat dels teus accessos.

Complim amb les certificacions de mestrejament Vds 2344 i EN1303, la qual cosa demostra el nostre compromís amb els estàndards de qualitat més rigorosos a la indústria de la seguretat.

A més, implementem procediments rigorosos de control i registre de les claus, assegurant una gestió precisa i segura dels accessos.

Rigau Grup: coneix-nos i protegeix la teva seguretat

A Rigau Grup, som especialistes en seguretat i oferim cobertura a tota la província de Girona. Sempre pots comptar amb els nostres especialistes quan els necessitis. La teva seguretat és la nostra prioritat.

Si vols obtenir més informació sobre el mestrejament de claus o conèixer els preus, no dubtis en contactar-nos. Estem aquí per ajudar-te a trobar la solució de seguretat perfecta per a les teves necessitats, incloent-hi el preu de mestrejament de claus.