Instal·lació de panys de seguretat

Col·loquem tota mena de panys.

Inici 9 Servei de serralleria 9 Col·locació de panys
Collocacio panys

La instal·lació de panys de seguretat és només el primer pas per garantir la protecció de casa teva. A Rigau Grup, estem especialitzats en serveis de serralleria, consistents en el manteniment i reparació de panys. El nostre equip de serrallers experts està capacitat per resoldre qualsevol problema amb els teus panys de seguretat de manera ràpida i eficient, brindant-te un funcionament òptim i allargar la seva vida útil.
Els panys de més qualitat poden requerir ajustaments i reparacions amb el temps a causa de l’ús diari i el desgast. Els nostres serrallers professionals estan equipats amb les eines i coneixements necessaris per solucionar qualsevol problema que puguis tenir amb els teus panys, ja sigui un mecanisme que no funciona correctament, una clau encallada o qualsevol altre inconvenient. Pots confiar en nosaltres per mantenir els teus panys en condicions òptimes i assegurar-te que encara brindin la seguretat que necessites.

Insta·lació de panys per a portes

Solucions avançades de la mà de Rigau Grup

A Rigau Grup, ens mantenim actualitzats amb els avenços tecnològics a la indústria de la seguretat en serralleria. Oferim solucions d’avantguarda, com ara panys amb sistemes de control d’accés, panys biomètrics i panys intel·ligents connectats a través de dispositius mòbils. Aquestes tecnologies innovadores brinden un nivell addicional de comoditat i seguretat per a casa teva.

Amb els panys de control d’accés, podeu atorgar accés a persones autoritzades mitjançant targetes o codis, eliminant la necessitat de claus físiques. Els panys biomètriques utilitzen característiques úniques, com ara empremtes dactilars o reconeixement facial, per garantir un accés segur i sense complicacions. I amb els panys intel·ligents, pots controlar i monitoritzar l’accés a casa des de qualsevol lloc a través d’una aplicació al dispositiu mòbil.

El nostre coneixement i experiència en aquestes solucions avançades ens permeten recomanar-te les opcions més adequades per a casa teva. Ens assegurem que tots els panys que instal·lem estiguin a l’avantguarda de la tecnologia de seguretat, brindant-te més tranquil·litat i confiança en la protecció de la teva llar i éssers estimats.

Des de Rigau posem al teu abast

cerradura inn
Sistema
Servei tecnic oficial 1
 • Cilindres electrònics

 • Bombins de seguretat i de clau incopiable

 • Persiana metàl·lica

 • Porta de vidre

 • Pany sense clau per a comunitats

 • Panys antipànic

 • Panys biomètrics

 • Panys amb combinació

 • Panys amb temporitzador

 • Panys electromecànics

 • Panys de gorges per a porta blindada o cuirassada

Experts en pany de seguretat

Som especialistes en oferir solucions de seguretat personalitzades que s’adapten a les teves necessitats específiques. El nostre equip de serrallers experts està altament capacitat en la instal·lació d’una àmplia gamma de panys de seguretat, des de panys tradicionals fins a sistemes més avançats. Confia en la nostra experiència per protegir la teva llar amb els millors panys de seguretat.

Quan es tracta de la seguretat de casa teva, no hi ha una solució única que funcioni per a tots. L’equip d’experts serrallers de Rigau Grup avaluarà la vostra propietat, tenint en compte les vostres necessitats i preferències específiques, per recomanar-vos les opcions de panys de seguretat més adequades. Ja sigui que estiguis buscant un pany d’alta seguretat per a la porta principal, panys addicionals per a finestres o una caixa forta per protegir els teus objectes de valor, som aquí per ajudar-te.

Panys de seguretat i Rigau Grup

Quan es tracta de la seguretat de casa teva, no escatimes en mesures de protecció. A Rigau Grup, som especialistes en la instal·lació de panys de seguretat fiables i d’alta qualitat que s’adapten a les necessitats específiques. El nostre equip d’experts està compromès amb la teva seguretat i tranquil·litat, oferint solucions personalitzades, marques líders a la indústria i serveis de manteniment i reparació professionals.

Protegeix allò que més vols amb Rigau Grup. Contacta’ns avui mateix i deixa’ns ajudar-te a enfortir la seguretat de casa teva amb les nostres solucions de panys de seguretat fiables i d’avantguarda. La teva tranquil·litat i la protecció de casa teva estan en bones mans amb Rigau Grup.

Disponibles les 24 hores

A Rigau estem disponibles les 24 hores del dia, tot l’any. Podrà trobar un seraller d’emergència 24h quan ho necessiti.

Qualsevol emergència

Disposem de serrallers per a qualsevol emergència, ja sigui obertura de portes, canvi de pany, etc.

Girona o poblacions properes

A més, és útil saber a qui trucar si necessiteu ajuda urgent. A Girona o poblacions properes.

Contacti amb nosaltres

Tots els nostres tècnics han rebut la millor formació. No dubti en contactar amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar-lo si cal.