Control d’accessos

On la seguretat i la informació són primordials.
Inici 9 Servei de serralleria 9 Controls d’accés
Control acces

En un món on la seguretat i la informació són primordials, el nostre sistema de control d’accessos ofereix una solució integral per protegir la vostra llar o negoci. A Rigau Grup, comptem amb tecnologia avançada que no només garanteix la seguretat, sinó que també simplifica la seva vida diària a l’entorn domèstic i laboral.

Control d’accessos intel·ligent

Imagineu-vos arribar a la porta i obrir amb només un toc al telèfon mòbil. Amb el nostre sistema de control d’accessos intel·ligent, aquesta comoditat és una realitat. Els panys intel·ligents transformen el seu telèfon intel·ligent en una clau digital, brindant-li un accés sense clau, segur i convenient a casa o negoci.

Control d’accessos amb targeta

Per a aquells que prefereixen una opció més tradicional, el nostre sistema de control d’accessos amb targeta ofereix una forma fiable i senzilla d’ingressar la vostra propietat. Simplement, feu lliscar la targeta i la porta s’obrirà, proporcionant un accés ràpid i segur.

Control d’accessos amb empremta dactilar

La seguretat es converteix en una experiència personal amb el nostre sistema de control d’accessos amb empremta dactilar. La seva identitat única es converteix en la clau, brindant-li una protecció excepcional i eliminant la preocupació de perdre o compartir claus.

Control d’accessos amb codi

Necessiteu atorgar accés temporal a algú sense proporcionar una clau física? El nostre sistema de control d’accessos amb codi us permet generar codis únics per a visitants o serveis, oferint una solució flexible i segura.

Control d’accessos d’obertura remota

Sigui a casa o a l’altra banda del món, el nostre control d’accessos d’obertura remota de portes us brinda la tranquil·litat de saber que la vostra propietat està segura. Amb només uns pocs tocs al telèfon intel·ligent a través d’una aplicació mòbil, podeu controlar el pany des de qualsevol lloc, en qualsevol moment.

Dubtes freqüents sobre control d’accessos

Quins són els tipus de control d’accessos?

A Rigau Grup, entenem que cada situació és única, per això oferim una varietat d’opcions de control d’accessos per adaptar-se a les vostres necessitats específiques. Des de sistemes basats en targetes i codis fins a tecnologia biomètrica avançada, tenim la solució perfecta per a vostè.

Què és el control d’accessos biomètrics?

El control d’accessos biomètric utilitza característiques físiques úniques, com ara empremtes dactilars o reconeixement facial per verificar la identitat d’una persona. Aquesta tecnologia avançada proporciona un nivell incomparable de seguretat i conveniència.

Quina diferència hi ha entre el control d’accessos i el control de presència?

Mentre que el control d’accessos se centra a regular qui pot ingressar a un espai determinat, el control de presència registra l’assistència i la sortida d’individus. Tots dos sistemes poden treballar plegats per proporcionar una gestió completa de la seguretat i el flux de persones en un entorn.

Rigau Grup, el teu millor aliat en seguretat

A Rigau Grup, estem compromesos a oferir solucions de control d’accessos que combinen tecnologia d’avantguarda amb simplicitat d’ús i màxima seguretat.

Contacta amb nosaltres avui mateix per descobrir com podem millorar la seguretat i l’accessibilitat a casa o negoci.

El que opinen els nostres clients sobre el control d’accessos amb codi:

"Perfecte i molt molt ràpid."

Yanina Pavlova | Girona

Recurso 1

"Em va atendre un súper un professional de cap a peus i em va solucionar el problema amb unes claus, on a la Renault em demanaven una burrada. La recomano gràcies, Pablo."

Francisco Jose Garcia | Figueres

Recurso 1

"Realment en temes de seguretat ningú no em transmet la confiança que donen Rigau Grup. I la qualitat preu està molt bé. Es nota que els millors al seu sector!"

Irene Auguet | Lloret de Mar

Recurso 1

"Excel·lent servei. Ens vam quedar amb la pinça de la moto inutilitzada i ens van solucionar el problema en 5 minuts. Vam quedar a les 10:00 i a les 9:55 ja hi eren, GENIAL."

Ricardo Garoz | Mataró

Recurso 1