Panys per apartaments turístics

A Rigau Grup, entenem la importància de la seguretat als apartaments turístics.
Inici 9 Servei de serralleria 9 Panys per a apartaments turístics
Pany amb codi

El nostre compromís és oferir panys per a apartaments turístics que proporcionin la tranquil·litat i protecció que les teves propietats mereixen. El nostre servei de serralleria és compromís de seguretat i fiabilitat.

Panys amb codi per a apartaments

Els nostres panys amb codi per a apartaments són la solució perfecta per a una gestió d’accés segura i convenient. Aquest sistema avançat permet atorgar accés als teus hostes de manera senzilla i sense necessitat de claus físiques.

Seguretat reforçada

Amb codis únics per a cada hoste, garanteixes que només les persones autoritzades tinguin accés a la teva propietat.

Comoditat

Oblida’t dels lliuraments de claus i les preocupacions per pèrdues. Els codis es poden configurar i desactivar de manera remota.

Registre d’accés

Mantingues un registre complet de qui entra i surt dels teus apartaments turístics en tot moment.

Panys intel·ligents per a apartaments turístics

Els nostres panys intel·ligents per a apartaments turístics porten la seguretat i la gestió d’accés al següent nivell. Aquests panys ofereixen característiques addicionals que inclouen:

Control remot

Accedeix i administra els panys dels teus apartaments des de qualsevol lloc mitjançant una aplicació mòbil.

Connexió a internet

Aquests panys estan connectats a internet, cosa que et brinda un control complet i accés en temps real.

Comunicació segura

Els sistemes de panys intel·ligents utilitzen protocols de comunicació segurs per protegir les teves dades i la teva propietat.

A Rigau Grup, ens enorgulleix oferir solucions de seguretat i conveniència d’alta qualitat per a apartaments turístics. Amb cobertura a tota la província de Girona, els nostres experts estan sempre disponibles per brindar-te el millor servei. Garanteix la satisfacció dels teus hostes i la protecció de les teves propietats amb les solucions de Rigau Grup.