Panys intel·ligents per a empreses

Control d’accessos al món empresarial.
Inici 9 Servei de serralleria 9 Controls d’accés 9 Panys intel·ligents per a empreses
dormakaba cerradura inteligente switch core

La seguretat i l’eficiència en el control d’accessos al món empresarial són essencials avui dia, especialment, tenint en compte l’optimització de recursos, personal i la informació. Es tracta d’una necessitat ben identificada per Rigau Grup i, per això, els panys intel·ligents per a empreses ofereixen una solució moderna i eficaç per controlar l’accés a les instal·lacions de treball.

Amb marques líders com els panys intel·ligents Salto i Dormakaba, disponibles al catàleg de Rigau Grup, les empreses poden implementar sistemes avançats de seguretat que milloren tant la protecció com la comoditat d’empleats i supervisors.

Control d’accessos a centres de treball

El control d’accessos a centres de treball és fonamental per mantenir la seguretat i l’ordre a l’entorn laboral. Els panys intel·ligents permeten gestionar qui pot entrar i sortir de les instal·lacions, registrant cada accés i proporcionant una capa addicional de seguretat.

Els panys intel·ligents Salto i Dormakaba ofereixen tecnologies capdavanteres que asseguren un control d’accessos eficient i fàcil de gestionar. Rigau Grup és distribuïdor oficial d’aquestes prestigioses marques i estan disponibles en el nostre catàleg.

Panys intel·ligents per a portes d’accés a centres de treball

Els panys intel·ligents per a portes d’accés a centres de treball són una eina indispensable per a les empreses que volen optimitzar-ne la seguretat. Aquests panys no només proporcionen un accés segur, sinó que també permeten una gestió remota i en temps real. A més, la integració amb el registre d’informació permet tenir el llistat d’entrades i sortides actualitzades al moment.

El pany intel·ligent Tedee és una excel·lent opció per a empreses que busquen una solució avançada i fiable.

Main caniinstalltedeesmartlockeng

Panys intel·ligents

Descobreix la revolució en seguretat i accessibilitat amb els nostres panys intel·ligents. Gaudeix de la tranquil·litat de saber que el teu espai està protegit amb la tecnologia més avançada.

Control d’accés amb targeta a empreses

El control d’accés amb targeta és una de les solucions més comunes i efectives a l’entorn empresarial. Aquest sistema permet als empleats accedir a les instal·lacions mitjançant targetes RFID o NFC, cosa que facilita un accés ràpid i segur.

Per exemple, els panys intel·ligents Dormakaba i Salto són marques reconegudes per oferir sistemes de control d’accessos amb targeta d’alta qualitat i fiabilitat.

acceso tarjeta salto

El control d’accés amb targeta és una de les solucions més comunes i efectives a l’entorn empresarial. Aquest sistema permet als empleats accedir
a les instal·lacions mitjançant targetes RFID o NFC, cosa que facilita un accés ràpid i segur.

Per exemple, els panys intel·ligents Dormakaba i Salto són marques reconegudes per oferir sistemes de control d’accessos amb targeta d’alta qualitat i fiabilitat.

Huella cerradura

El control d’accés amb empremta dactilar és una altra opció avançada que garanteix un alt nivell de seguretat. Aquest sistema utilitza la biometria per verificar la identitat dels empleats, eliminant el risc de pèrdua o robatori de targetes.

En aquesta categoria, també, les marques Salto i Dormakaba, disponibles al catàleg de Rigau Grup, estan a l’avantguarda en el desenvolupament d’aquestes tecnologies, proporcionant solucions precises i segures per a un entorn empresarial eficient, segur i optimitzat.

xs4 keypad eu satin stainless

El control d’accés amb codi és una solució versàtil i segura per a empreses de totes les mides. Aquest sistema permet als empleats ingressar un codi personal per accedir a les instal·lacions, eliminant la necessitat de claus o targetes físiques.

Apertura remota fotografia

L’obertura remota de portes és una característica crucial per a les empreses que necessiten gestionar l’accés a les instal·lacions de manera eficient i flexible. Especialment per a aquelles empreses que disposen d’instal·lacions deslocalitzades al territori.

Aquest sistema permet als administradors obrir i tancar portes de forma remota mitjançant una aplicació mòbil o una plataforma en línia. Dormakaba i Salto disposen d’aquesta funció de control d’accés d’obertura remota a empreses, permetent una gestió centralitzada i segura de les instal·lacions empresarials.

Rigau Grup, el teu soci de confiança en seguretat

Els panys intel·ligents per a empreses representen una inversió en seguretat i eficiència. Amb tecnologies avançades de control d’accessos a la feina, des de targetes i codis fins a empremtes dactilars i obertura remota, marques com Salto i Dormakaba proporcionen panys intel·ligents que s’adapten a les necessitats específiques de cada empresa.

A més, per a més comoditat, considereu integrar un obridor de portes de garatge intel·ligent wifi per a un control d’accés complet i automatitzat, no només en els accessos físics per a persones i empleats, sinó, també, per als vehicles de la vostra empresa.