Panys intel·ligents per a comunitats

La seguretat és una prioritat a les comunitats de veïns.
Rigau 9 Servei de serralleria 9 Controls d’accés 9 Panys intel·ligents per a comunitats
172460 17830363

Els panys intel·ligents per a comunitats són ideals per a edificis on no tots els residents recorden sempre tancar amb clau, pisos turístics o amb mobilitat elevada. La seguretat és una prioritat a les comunitats de veïns per evitar robatoris o okupes, i comptar amb panys intel·ligents és una manera eficaç d’assegurar que tots els residents estiguin protegits i que els accessos es gestionin de manera eficient.

Aquests panys automàtics es poden adaptar a la majoria de les portes d’entrada de la comunitat, sense necessitat de canviar la porta, i són una solució pràctica i segura. Una solució que Rigau Grup disposa amb garantia de màxima seguretat i comoditat.

Panys electrònics per al portal d’una comunitat de veïns

Els forrellats electrònics per a portals i comunitats són indispensables avui dia. Marques com Tedee, DOM, Dormakaba i Salto ofereixen tecnologies que permeten controlar l’accés a les zones comunes, gestionar els codis i registrar les entrades. Aquests panys electrònics proporcionen un alt nivell de seguretat, essencial per a qualsevol comunitat de veïns actual, especialment per a tots aquells que no disposen de porter físic o seguretat privada.

El control d’accessos amb targeta és una solució pràctica i segura per a les comunitats de veïns. Aquest sistema permet als residents utilitzar una targeta per accedir a casa, eliminant la necessitat de claus físiques. Les marques com Salto i Dormakaba ofereixen solucions 360º i fàcils de fer servir en aquesta modalitat.

salto xs4 original plus 2

Per a més seguretat, el control d’accessos amb empremta dactilar és una opció avançada. Aquest sistema biomètric assegura que només els residents autoritzats puguin accedir a les àrees comunes i als seus habitatges. Tedee i DOM proporcionen sistemes de control d’accés amb empremta dactilar que són segurs i eficients.

tedee inteligent
El control d’accés amb codi és una altra opció popular per a les comunitats de veïns. Aquest sistema permet als residents ingressar utilitzant un PIN únic, proporcionant una solució segura i fàcil de gestionar. Dormakaba i Salto són marques que ofereixen panys intel·ligents amb aquesta funcionalitat, garantint la seguretat de les entrades principals.
71nhDQWRuRL. AC UF8941000 QL80
L’obertura remota de portes és una característica innovadora que permet als administradors de la comunitat controlar-ne els accessos a distància. Aquesta funcionalitat és especialment útil en situacions on cal permetre o denegar l’accés ràpidament. Tedee i DOM ofereixen solucions avançades d’obertura remota que garanteixen la seguretat i la comoditat de tots els residents.
j 20231215 184605000

Rigau Grup, el teu soci de confiança en seguretat

Els panys intel·ligents per a comunitats disponibles al catàleg de Rigau Grup s’adapten a les necessitats específiques de cada edifici. Amb el suport de marques líders com Tedee, DOM, Dormakaba i Salto, oferim solucions d’alta tecnologia per garantir la seguretat i la tranquil·litat de tots els residents d’una comunitat de veïns o zona residencial.

Continues amb algun dubte?