Panys intel·ligents per a ajuntaments

Solucions avançades de control d’accessos i panys intel·ligents.
Inici 9 Servei de serralleria 9 Controls d’accés 9 Panys intel·ligents per a ajuntaments
cerradura inteligente xs4 original salto 900x600 1

La protecció als ajuntaments i edificis públics és vital per garantir la seguretat d’empleats i ciutadans. Per això, a Rigau Grup oferim solucions avançades de control d’accessos i panys intel·ligents adaptats a les necessitats específiques de cada entitat pública.

Marques líders com Salto i Dormakaba formen part del nostre catàleg de col·laboradors, proporcionant tecnologia d’avantguarda per maximitzar la seguretat i l’eficiència en la gestió d’accessos.

Panys intel·ligents

Descobreix la revolució en seguretat i accessibilitat amb els nostres panys intel·ligents per a portes d’ajuntaments.

Control d’accessos per a ajuntaments

La seguretat als ajuntaments i edificis públics a Espanya és gestionada per diverses administracions locals, autonòmiques i nacionals. Aquestes administracions utilitzen personal de seguretat i sistemes de control d’accessos que asseguren la protecció de totes les persones que accedeixen a les instal·lacions municipals.

A Rigau Grup oferim solucions que inclouen des de panys intel·ligents fins a sistemes de control d’accessos amb targeta. És fonamental que tots els punts d’accés siguin segurs per minimitzar riscos i protegir àrees sensibles com ara centres de dades i zones de reunió d’autoritats municipals.

Panys intel·ligents per a portes d’accés

Els panys intel·ligents per a portes d’accés a centres de treball són una solució eficaç per millorar la seguretat als edificis públics. Amb les opcions que oferim, com l’obridor de portes de garatge intel·ligent wifi i altres dispositius avançats, els ajuntaments poden gestionar qui entra i surt de les seves instal·lacions amb facilitat i seguretat. Les solucions de Salto i Dormakaba són ideals per a aquests entorns i proporcionen tecnologia fiable i robusta que s’adapta a les necessitats específiques de cada espai.

1627029699 RFID card c lever pro
El control d’accessos amb targeta és una de les solucions més utilitzades als ajuntaments per gestionar l’entrada i la sortida del personal i visitants. Aquest sistema permet una gestió senzilla i eficaç dels accessos i proporciona un alt nivell de seguretat. Les targetes poden ser personalitzades per a cada empleat, permetent accés a àrees específiques segons els seus rols i responsabilitats.

Per augmentar encara més la seguretat, el control d’accessos amb empremta dactilar és una opció avançada que utilitzem a Rigau Grup. Aquest sistema biomètric garanteix que només les persones autoritzades puguin accedir a certes àrees i eliminar la possibilitat d’ús indegut de targetes o codis. És especialment útil en àrees on es maneja informació delicada o es requereix un major nivell de seguretat.

Una altra solució pràctica és el control d’accessos amb codi que permet als usuaris ingressar utilitzant un PIN únic. Aquest sistema és fàcil d’implementar i gestionar, i és una opció econòmica i efectiva per a moltes instal·lacions municipals. A més, es pot combinar amb altres sistemes de control d’accés per augmentar la seguretat general.

L’obertura remota de portes és una característica innovadora que permet als administradors controlar els accessos a distància. Aquesta funcionalitat és especialment útil en situacions en què cal permetre o denegar l’accés ràpidament sense necessitat d’estar físicament present al lloc. Els panys intel·ligents disponibles a Rigau Grup, com el pany intel·ligent Tedee, són perfectes per implementar aquesta tecnologia, proporcionant comoditat i seguretat addicional.

Rigau Grup, el teu soci de confiança en seguretat

Els panys intel·ligents per a ajuntaments representen una inversió en seguretat i eficiència per a l’organisme públic. Amb tecnologies avançades de control d’accessos a la feina, des de targetes i codis fins a empremtes dactilars i obertura remota, marques com Salto i Dormakaba proporcionen panys intel·ligents que s’adapten a les necessitats específiques de cada situació.

A més, per a més comoditat, considereu integrar un obridor de portes de garatge intel·ligent wifi per a un control d’accés complet i automatitzat, no només en els accessos físics per a persones i empleats, sinó, també, per als vehicles del vostre organisme.