Panys electrònics iLOQ

Una solució sostenible i eficient per a la gestió d’accessos.
Inici 9 Servei de serralleria 9 Controls d’accés 9 Panys electrònics iLOQ
iLOQ Oval selfpowered seethrough 1170x770 1

Rigau Grup és distribuïdor d’algunes de les marques i models més eficients i segurs envers el control d’accessos a través de les aliances estratègiques. Els panys electrònics estan marcant un abans i un després al món de la seguretat i el control d’accessos. A diferència dels panys tradicionals, els panys iLOQ no requereixen bateries ni cablejat, cosa que ofereix una solució sostenible i eficient per a la gestió d’accessos en una àmplia varietat d’entorns, des d’edificis residencials fins a instal·lacions comercials i industrials.

INFORMACIÓ SENSE COMPROMÍS

Pany electrònic iLOQ

El pany iLOQ S5 és un exemple d’innovació tecnològica. Aquest pany és autoalimentat, cosa que significa que genera l’energia necessària per al seu funcionament mitjançant la inserció de la clau. Quan s’introdueix la clau al cilindre, l’energia cinètica es converteix en energia elèctrica.

Aquesta energia és suficient perquè l’electrònica del cilindre pugui llegir i validar els drets d’accés programats a la clau, assegurant així que només hi puguin accedir les persones autoritzades.

Característiques principals dels panys iLOQ

  • Autoalimentació sense bateries: són els primers i únics panys electrònics del món que no requereixen bateria ni al cilindre ni a la clau. L’energia necessària es genera mitjançant la inserció de la clau, cosa que elimina la necessitat de manteniment relacionat amb el canvi de bateries i assegura un funcionament continu i fiable.
  • Sostenibilitat: com que no depèn de bateries, són una opció ecològica que ajuda a reduir els residus electrònics. Això no només beneficia el medi ambient, sinó que també redueix els costos de manteniment a llarg termini.
  • Obertura remota de portes: suporten l’obertura remota de portes, oferint més flexibilitat i conveniència per als usuaris. Això és especialment útil en situacions on l’accés s’ha de controlar a distància, millorant l’eficiència operativa.
  • Seguretat elevada: gràcies a la tecnologia avançada de validació de drets d’accés, garanteixen un alt nivell de seguretat. Els drets d’accés poden ser actualitzats o revocats fàcilment, assegurant que només les persones autoritzades tinguin accés a les instal·lacions.
  • Control d’accessos avançat: permeten una gestió eficient dels accessos mitjançant diversos mètodes. Aquesta flexibilitat permet adaptar-se a diferents necessitats i nivells de seguretat.

Control d’accessos

El nostre sistema de control d’accessos ofereix una solució integral per protegir la vostra llar o negoci.

Control d’accessos amb empremta

Per a una seguretat addicional, els nostres panys integren sistemes de control d’accessos amb empremta, proporcionant una capa extra de protecció.

Control d’accessos amb codi

L’opció de control d’accessos amb codi assegura que només hi puguin accedir aquells amb el coneixement del codi.

Obertura remota de portes

El nostre sistema de control d’accessos ofereix una solució integral per protegir la vostra llar o negoci.

Control d’accessos amb targeta

Ofereixen sistemes de control d’accessos amb targeta garantint un accés ràpid i segur per al personal autoritzat.

Rigau Grup i el pany iLOQ

Rigau Grup compta amb un acord de distribució amb els panys electrònics iLOQ, una solució innovadora i sostenible per a la gestió d’accessos. Combinen tecnologia avançada i facilitat d’ús sense la dependència de bateries, fet que les converteix en una opció ideal per a qualsevol entorn que requereixi seguretat i eficiència. Amb la capacitat de funcionar sense bateries i la seva compatibilitat amb múltiples mètodes de control d’accés, són l’elecció perfecta per a aquells que busquen una solució moderna i respectuosa amb el medi ambient per a la gestió d’accessos.