Pany intel·ligent Tedee

Descobreix la revolució en seguretat i accessibilitat.
Inici 9 Servei de serralleria 9 Controls d’accés 9 Pany intel·ligent Tedee
PRO locks2 1920x0 c default

Descobreix la revolució en seguretat i accessibilitat amb el pany intel·ligent Tedee. A Rigau Grup, ens enorgulleix presentar aquesta innovadora solució que redefineixi la manera de protecció i control d’accés a casa teva: el pany intel·ligent Tedee.

Pany electrònic Tedee

Existeixen diferents solucions per a portar un control de les entrades i sortides, com el control d’accés amb targeta o control d’accés amb empremta, entre d’altres.
Però amb el pany electrònic Tedee, experimentaràs un nou estàndard en seguretat i conveniència. El disseny elegant i la tecnologia avançada la converteixen en l’elecció perfecta per als que busquen la màxima protecció sense comprometre la comoditat.

Característiques principals dels panys Tedee

 

Els nostres panys Tedee ofereixen característiques excepcionals dissenyades per brindar-te tranquil·litat i control absolut:
 • Mecanisme alimentat per bateria: Muntat discretament a linterior de la porta, el mecanisme funciona amb bateries de llarga durada, garantint un funcionament continu.
 • Càrrega cada 14 mesos: Fins i tot amb un ús freqüent, el pany Tedee només necessita ser carregat una vegada cada 14 mesos, oferint una autonomia impressionant.
 • Control intuïtiu: Bloqueja i desbloqueja la porta amb un simple toc a l’aplicació Tedee o amb un botó físic, proporcionant un accés ràpid i segur.
 • Connexió a Tedee Bridge: Connecta el teu pany al Tedee Bridge per accedir a funcions remotes i integració amb sistemes domèstics intel·ligents, oferint un control total des de qualsevol lloc.
 • Compatibilitat garantida: Ja sigui que tinguis una porta de fusta, metall o qualsevol altre material, el pany Tedee és compatible amb una àmplia varietat de tipus de portes.
 • Instal·lació sense complicacions: El nostre equip d’experts us pot ajudar a seleccionar el cilindre adequat o l’adaptador necessari per instal·lar el vostre pany Tedee de manera ràpida i segura.
R B LockBridgeCylinderMCsingle Perspective1
Els panys Tedee són ideals per a tota mena de circumstàncies:
 • Desbloquejar l’accés a distància perquè el repartidor pugui deixar un paquet si no ets a casa.
 • Rebre una notificació quan els teus fills arribin de l’escola i passin per la porta.
 • Donar accés com a convidat a l’equip de reformes de la casa i poder cancel·lar en qualsevol moment.
 • Comprovar l’historial per saber si ja has passejat el gos o no.
 • Establir horaris específics i donar accés de convidat amb PIN al servei de neteja.

Casa familiar

Amb Tedee, disposeu de diverses opcions d’obertura adaptades a les necessitats de cada membre de la família. Si els més petits encara no tenen telèfon mòbil, poden fer servir un codi PIN per entrar, mentre que els avis, amb la seva clau estàndard, sempre tindran accés garantit.

Apartament de lloguer

Si tens un habitatge de lloguer, no et preocupis per la fiança ni pel canvi de claus. Instal·la un pany electrònic en un cilindre de pany predeterminat amb un adaptador extraïble i de fàcil configuració. Així, pots gaudir de les funcions avançades de la llar intel·ligent, fins i tot en un estudi temporal.

Pis compartit

Si comparteixes habitatge amb altres persones, Tedee és la solució ideal. Un pany intel·ligent a la porta d’entrada, evita la necessitat de fer còpies de claus o recollir-ne de noves. Només cal concedir o revocar l’accés segons el contracte, sense tràmits complicats. A més, els panys electrònics són perfectes també per a les portes de les habitacions individuals en pisos compartits.

Preguntes freqüents

 

És compatible Tedee amb el tipus de porta que tinc?

El pany intel·ligent Tedee està dissenyat per adaptar-se a una àmplia gamma de portes, assegurant compatibilitat amb diferents estils i materials.

Necessitaré canviar el meu cilindre actual per fer servir un pany intel·ligent?

Depenent del teu tipus de pany, és possible que necessitis un cilindre específic o un adaptador per instal·lar el pany Tedee, però el nostre equip pot guiar-te en el procés.

Quines consideracions he de tenir en seleccionar accessoris per a la meva porta?

És important triar accessoris que siguin compatibles amb el pany Tedee i que compleixin les teves necessitats de seguretat i conveniència.

És possible realitzar la instal·lació dels dispositius sense ajuda professional?

La instal·lació del pany Tedee és senzilla i moltes persones poden fer-ho per si mateixes, però el nostre equip està disponible per brindar assistència si la necessites.

Continuarà funcionant l’ús de clau física després de la instal·lació del pany intel·ligent?

Sí, el pany Tedee ofereix l’opció d’utilitzar una clau física com a respatller, garantint un accés segur en tot moment.

Rigau Grup, el teu millor aliat en seguretat

A Rigau Grup ens dediquem a proporcionar solucions de seguretat i accessibilitat que s’adapten a les teves necessitats. Contacta amb nosaltres avui mateix per descobrir com el pany intel·ligent Tedee pot millorar la teva qualitat de vida.