Pany intel·ligent Salto

Facilitat d’instal·lació i tecnologia d’avantguarda. 
Inici 9 Servei de serralleria 9 Controls d’accés 9 Pany intel·ligent Salto
xs4 original plus euro list

Rigau Grup és distribuïdor d’algunes de les marques i models més eficients i segurs envers el control d’accessos a través de les aliances estratègiques. Els panys Salto destaquen pel disseny elegant, la facilitat d’instal·lació i la tecnologia d’avantguarda.

No necessiten cablejat complex, cosa que les converteix en una opció ideal per a una àmplia varietat d’aplicacions, des de residències fins a grans empreses.

Pany electrònic Salto

El pany electrònic Salto és una referència al mercat de control d’accessos. Aquests panys permeten als usuaris obrir portes amb una varietat de credencials segures i tecnologies mòbils. Estan dissenyades per adaptar-se a la majoria de les portes estàndard i funcionen amb la majoria dels tancadors escandinaus, europeus i ANSI, així com amb pestells tubulars.

Els panys Salto són perfectes per a espais de coworking, hospitals, universitats i grans empreses amb múltiples ubicacions. Ofereixen una solució eficaç per a qualsevol porta on cal un control d’accés robust i fiable. A més, la seva instal·lació sense cables les fa ideals per a projectes de renovació on l’estesa de cablejat seria costós o poc pràctic.

Una de les característiques més destacades dels panys electrònics Salto és la seva capacitat per integrar-se amb diferents tecnologies d’autenticació, incloent-hi RFID, NFC i Bluetooth LE. Això vol dir que poden ser usades amb targetes de proximitat, smartphones i altres dispositius intel·ligents, proporcionant una flexibilitat incomparable per als usuaris.

Característiques principals dels panys Salto

Els panys Salto es destaquen per una sèrie de característiques que les situen a l’avantguarda del control d’accessos:

  • Control d’accessos amb targeta: permet als usuaris accedir-hi mitjançant targetes RFID, proporcionant una experiència d’accés sense contacte. Aquesta tecnologia és ideal per a entorns on es requereix un alt nivell de seguretat i eficiència.
  • Control d’accessos amb empremta: Integra tecnologia biomètrica per a un nivell addicional de seguretat. El control d’accessos amb empremta digital assegura que només hi puguin accedir persones autoritzades, eliminant la possibilitat d’ús no autoritzat de targetes o codis.
  • Control d’accessos amb codi: els usuaris poden ingressar mitjançant un PIN, eliminant la necessitat de claus físiques. Aquesta opció és especialment útil en entorns on es prefereixen mètodes d’accés ràpids i fàcils de gestionar.
  • Obertura remota de portes: Amb la tecnologia JustIN Mobile de Salto, és possible obrir les portes utilitzant un smartphone, proporcionant comoditat i flexibilitat. Aquesta funcionalitat és perfecta per gestionar l’accés a temps real, permetent als administradors atorgar o revocar permisos d’accés de manera instantània.

Els panys Salto ofereixen avantatges significatius sobre els sistemes tradicionals de panys, com ara més conveniència, seguretat millorada i la capacitat d’integrar-se amb altres sistemes de seguretat i dispositius intel·ligents a l’edifici. A més, permeten fer un seguiment de l’historial d’accés i personalitzar els nivells i els mètodes d’accés segons les necessitats específiques.

Altres característiques destacables inclouen la capacitat d’establir permisos d’accés basats en el temps, la qual cosa permet gestionar de manera eficient l’accés temporal per a visitants o personal de manteniment. Els panys també són compatibles amb el sistema Salto SVN (Salto Virtual Network), que proporciona una xarxa de panys intel·ligents totalment sense cables, facilitant la gestió i el manteniment dels sistemes d’accés.

Rigau Grup i els panys Salto

Dins del catàleg de Rigau Grup, el pany Salto és una solució integral que combina disseny, tecnologia i funcionalitat per satisfer les demandes de control d’accés a diversos entorns. Salto ofereix una experiència d’accés segura i convenient adaptada a les necessitats del món modern.

Els panys Salto no només milloren la seguretat, sinó que també simplifiquen la gestió de l’accés, fent que l’administració de qualsevol instal·lació sigui més eficient i efectiva.

Control d’accessos

El nostre sistema de control d’accessos ofereix una solució integral per protegir la vostra llar o negoci.

Veure control
d’accessos
>

Control d’accessos amb empremta

Per a una seguretat addicional, els nostres panys integren sistemes de control d’accessos amb empremta, proporcionant una capa extra de protecció.

Veure control d’accés
amb empremta
>

Control d’accessos amb codi

L’opció de control d’accessos amb codi assegura que només hi puguin accedir aquells amb el coneixement del codi.

Veure control
d’accessos amb codi
>

Obertura remota de portes

El nostre sistema de control d’accessos ofereix una solució integral per protegir la vostra llar o negoci.

Veure control
d’obertura  de porta
>

Control d’accessos amb targeta

Ofereixen sistemes de control d’accessos amb targeta garantint un accés ràpid i segur per al personal autoritzat.

Veure control d’accés
amb targeta
>