Pany intel·ligent CILINDRE INN

Una solució avançada que garanteix la màxima seguretat.
Inici 9 Servei de serralleria 9 Controls d’accés 9 Pany intel·ligent CILINDRE INN
bombin inn smart 2

Rigau Grup és distribuïdor d’algunes de les marques i models més eficients i segurs envers el control d’accessos a través de les aliances estratègiques. A continuació us presentem el pany electrònic CILINDRE INN, una solució avançada que garanteix la màxima seguretat per a la vostra llar o negoci.

Aquest innovador cilindre INN key smart combina tecnologia de darrera generació amb un disseny robust, ideal per als que busquen un control d’accessos eficient i segur.

Cada cilindre ve amb una targeta de propietat que assegura que només es poden fer còpies autoritzades, complint el protocol INN KEY CONTROL per garantir la seguretat del propietari.

Pany electrònic CILINDRE INN

El cilindre INN key smart és un bombí de perfil europeu de molt alta seguretat, certificat segons la norma EN 1303:2005, grau màxim. Ofereix protecció integral contra tècniques de manipulació i atacs violents, incloent-hi característiques antiextracció, antibumping, antiimpressions, antiganzúa i antitopolín.

Aquest cilindre és compatible amb panys d’europerfil i escuts de seguretat DISEC, INN LOCKS i forrellats de seguretat SAG o Redecon. Pots triar entre configuracions de lleva (curta o llarga), pom (normal o confort) i embragatge (simple o doble), adaptant-se a portes metàl·liques, blindades o cuirassades. Disponible en colors daurat i plata, aquest cilindre s’adapta a les necessitats específiques de seguretat i estètica.

Característiques principals de cilindre de seguretat INN

El cilindre INN key smart inclou 5 claus de seguretat amb clips de colors personalitzables. Les claus, patentades fins al 2036, estan fabricades en alpaca trovalitzada i banyades en plata niquelada per evitar la corrosió. Equipades amb tecnologia activa, interactuen amb el cilindre per verificar-ne l’originalitat, prevenint tècniques com el bumping i altres manipulacions.

Aquest cilindre suporta sistemes de control d’accessos avançats, com el control d’accessos amb targeta, el control d’accessos amb empremta i el control d’accessos amb codi. A més, ofereix l’opció d’obertura remota de portes, proporcionant flexibilitat i seguretat addicional per als usuaris.

El cilindre INN key smart està dissenyat per suportar un ús intensiu. Els components interns d’alta resistència i mínima tolerància de fresats asseguren una llarga vida útil. Amb fins a 8 bloquejos antibumping i 23 components de control, aquest cilindre ofereix més d’1 milió de codificacions per a claus d’accés individualitzades, garantint així la màxima seguretat.

Rigau Grup i el pany intel·ligent CILINDRE INN

Rigau Grup compta amb un acord de distribució amb el CILINDRE INN. Descobreix els nostres packs de seguretat que combinen el cilindre INN key smart amb escuts de seguretat DISEC, brindant una solució completa per a la protecció de casa teva o negoci.

Per a més informació sobre el cilindre INN key smart i les nostres solucions de seguretat, contacta amb nosaltres a Rigau Grup. Som aquí per ajudar-te a trobar la millor protecció per a les teves necessitats.

Control d’accessos

El nostre sistema de control d’accessos ofereix una solució integral per protegir la vostra llar o negoci.

Veure control
d’accessos
>

Control d’accessos amb empremta

Per a una seguretat addicional, els nostres panys integren sistemes de control d’accessos amb empremta, proporcionant una capa extra de protecció.

Veure control d’accés
amb empremta
>

Control d’accessos amb codi

L’opció de control d’accessos amb codi assegura que només hi puguin accedir aquells amb el coneixement del codi.

Veure control
d’accessos amb codi
>

Obertura remota de portes

El nostre sistema de control d’accessos ofereix una solució integral per protegir la vostra llar o negoci.

Veure control
d’obertura  de porta
>

Control d’accessos amb targeta

Ofereixen sistemes de control d’accessos amb targeta garantint un accés ràpid i segur per al personal autoritzat.

Veure control d’accés
amb targeta
>