Pany Dom

La solució global per a les vostres necessitats d’accés.
ENIQ Conjunto

Rigau Grup és distribuïdor d’algunes de les marques i models més eficients i segurs envers el control d’accés a través de les aliances estratègiques. Per això, oferim panys DOM, la solució global per a les vostres necessitats d’accés. DOM-MCM dissenya, desenvolupa i fabrica una gamma completa de panys i bombins que garanteixen la seguretat total dels accessos i la circulació adequada del personal autoritzat.

Pany electrònic DOM

Els panys electrònics DOM són el resultat d’anys d’innovació i d’experiència en seguretat. Aquests dispositius no només protegeixen objectes valuosos com la Mona Lisa al Louvre de París, sinó que també controlen l’accés a empreses de renom com el centre d’exposicions de Shanghai, la Universitat d’Anvers, el Ministeri de Finances d’Aràbia Saudita i l’aeroport de Moscou.

Característiques principals dels panys DOM

Els panys DOM es destaquen per la seva avançada tecnologia i fiabilitat. Utilitzen tecnologies avançades com cilindres d’alta seguretat antitrencament, antibumping i antiganzúa, així com opcions de control d’accessos digitals i obertura remota de portes. Aquí hi ha algunes formes d’obertura:

Control d’accessos

El nostre sistema de control d’accessos ofereix una solució integral per protegir la vostra llar o negoci.

Veure control
d’accessos
>

Control d’accessos amb empremta

Per a una seguretat addicional, els nostres panys integren sistemes de control d’accessos amb empremta, proporcionant una capa extra de protecció.

Veure control d’accés
amb empremta
>

Control d’accessos amb codi

L’opció de control d’accessos amb codi assegura que només hi puguin accedir aquells amb el coneixement del codi.

Veure control
d’accessos amb codi
>

Obertura remota de portes

El nostre sistema de control d’accessos ofereix una solució integral per protegir la vostra llar o negoci.

Veure control
d’obertura  de porta
>

Control d’accessos amb targeta

Ofereixen sistemes de control d’accessos amb targeta garantint un accés ràpid i segur per al personal autoritzat.

Veure control d’accés
amb targeta
>

Preguntes freqüents

Què fa que els panys DOM siguin segurs?

Els panys DOM estan dissenyats i fabricats amb els més alts estàndards de seguretat. Utilitzen tecnologies avançades com cilindres d’alta seguretat antitrencament, antibumping i antiganzúa, així com opcions de control d’accessos digitals i obertura remota de portes.

Com funciona el control d’accessos amb targeta?

El control d’accés amb targeta utilitza targetes RFID per permetre o denegar l’accés. Els dispositius de DOM accepten transponders RFID Mifare de 13,56 MHz, garantint un accés segur i eficient.

Puc utilitzar el meu telèfon intel·ligent per accedir als panys DOM?

Els panys DOM ofereixen una varietat d’opcions de control d’accessos, incloent-hi targeta, empremta, codi i obertura remota. Això assegura que podeu triar la solució que millor s’adapti a les vostres necessitats específiques de seguretat.

Rigau Grup, el teu distribuïdor de panys DOM

A Rigau Grup comptem amb una àmplia gamma de panys DOM per descobrir per quins clients de tot el món confien en aquesta prestigiosa marca. Un model de fiabilitat de la mà de Rigau Grup que no podia faltar al nostre catàleg.