Servei de serralleria 24H

Servei de serralleria 24H, 365 dies l’any, amb servei a tota la província de Girona.

A Rigau Grup som especialistes en serralleria, és per això que disposem d’un equip de serrallers especialitzats en obertures de portes de tot tipus, fins i tot blindades o d’alta seguretat; caixes fortes i tot tipus de cotxes. També estem especialitzats en el canvi de tot tipus de panys.

Gaudim d’una àmplia flota de vehicles totalment equipats que ens permeten arribar a temps i poder solucionar qualsevol problema a l’instant.

Més de 20 anys al costat dels nostres clients i oferint les últimes solucions en serralleria ens avalen. És per això que el nostre objectiu segueix essent el d’aportar confiança, discreció, rapidesa i serietat en tots i cadascun dels nostres serveis.

 

Serraller d'emergència 24 H


A Rigau estem disponibles les 24 hores del dia, tot l'any. Podrà trobar un seraller d'emergència 24h quan ho ncessiti.

Sabem com d'important és quan vol obrir la porta de casa seva. Si no pot, o quan perd les claus o, malhauradament li roben.

Disposem de serrallers per a qualsevol emergència, ja sigui obertura de portes, canvi de pany, etc. 

A més, és útil saber a qui trucar si necessiteu ajuda urgent. A Girona o poblacions properes. Els nostres serrallers disposen de totes les eines i formació que necessiten per evitar danys a la vostra porta. Tant si es tracta d'obrir portes d'emergència com de canviar de pany.

Tots els nostres tècnics han rebut la millor formació. No dubti en contactar amb nosaltres. Estarem encantats d'ajudar-lo si cal. A més, no cobrem preus desorbitats. Tot el nostre treball inclou una llista de preus, basada en la feina que fem.

972 20 20 04 - 610 29 49 51

  • Servei urgent de serralleria a Girona

    Servei urgent de serralleria a Girona