Controls d'accés

Controls d'accés especialitzats per a cada necessitat (clau, targeta, empremta digital). Creació de registres d'entrada i sortida. Modificació d'usuaris i horaris sense canvi de panys.

T’has preguntat mai com controlar els accessos d’entrada i sortida d’un espai?

A Rigau Grup et proposem un sistema de control d’accés que et permetrà limitar l’entrada i la sortida de les persones dins un horari i unes dates determinades.

Cada dispositiu (clau, targeta de proximitat, empremta digital...) serà únic i irrepetible, de manera que, cada persona tindrà assignat el seu propi accés, que li permetrà l’obertura dels accessos sempre que es trobi dins de l’horari, mentre que quan estigui fora l’accés li resultarà denegat.

A més, es crearà un registre de tots els intents d’obertura, així com, tota la informació de la persona (data d’entrada i sortida, hora i motiu amb el qual s’ha restringit l’accés). A més, aquest sistema que et proposem et permet la possibilitat de realitzar canvis en les restriccions establertes, com per exemple: modificar els horaris o donar d’alta i de baixa a usuaris sense la necessitat de canviar els panys.

La millor manera de professionalitzar els accessos a la teva empresa, ho tindràs a Rigau Grup!