Servei de serralleria

Des de Rigau ens preocupem per la teva seguretat en tots els àmbits, per això, posem a la teva disposició diferents serveis de serralleria per cobrir totes les teves necessitats: des d'obertura de portes, cotxes i caixes fortes, reparació, restauració de caixes fortes, col·locació de panys de seguretat per a particulars, empreses i comunitats, instal·lacions de controls d'accés de totes les tipologies, igualament de panys i plans de tancament per tenir un control de qui hi pot accedir i en quin moment.

A més, comptem amb un servei de serralleria 24H, 365 dies a l'any, que dóna cobertura a tota la província de Girona. Tenim disponibilitat total per obrir qualsevol tipus d'incidència de qualsevol pany.

 

Per què necessites un servei de serralleria com Rigau?


Quan es tracta de seguretat, mai no és massa tard per prendre mesures preventives. Un servei de serralleria 24 h et pot ajudar a assegurar la teva llar, empresa, comunitat, oficines i vehicles contra robatoris i altres perills.


Hi ha moltes raons per les quals podríeu necessitar els serveis d'un manyà. Aquí hi ha algunes de les situacions més comunes en què un servei de serralleria pot ser útil:

 • Has perdut les teves claus i necessites entrar a casa teva o al teu vehicle.
 • T'has deixat les claus dins de casa o del teu cotxe
 • Vols canviar els panys a casa teva o negoci després de mudar-te o experimentar un robatori.
 • Necessites duplicar claus per a membres de la família o empleats.
 • Vols instal·lar panys de seguretat avançats a la teva llar o negoci per a més protecció.
 • Necessites reparar o canviar la combinació de la seva caixa forta, d'una mecànica a una electrònica per a més facilitat i funcionament

 

Quins serveis oferim a Rigau?


Els serveis que ofereix un servei de serralleria com Rigau són els següents.

 • Serveis d'urgència disponibles les 24 hores per a obertures de portes, cotxes, caixes fortes i canvi de tot tipus de panys.
 • Instal·lació de panys i altres sistemes de seguretat a llars, oficines i vehicles.
 • Duplicació de claus i programació de claus electròniques.
 • Reparació i reemplaçament de panys i claus.
 • Instal·lació de sistemes de seguretat avançats, com portes cuirassades i de seguretat per a particulars, comunitats, empreses, reixes, sistemes de control d'accés…

 

Des de Rigau ens preocupem per a la teva seguretat en tots els àmbits, per això, posem a la teva disposició diferents serveis de serralleria per cobrir totes les teves necessitats: des de col·locació de panys per a particulars com per comunitats, instal·lacions de controls d'accés de totes les tipologies i mestrejament.

A més, comptem amb un servei de serralleria 24H, 365 dies l'any que dóna cobertura a tota la província de Girona. Tenim disponibilitat total per a obrir qualsevol tipus de pany.

 

Serveis de serralleria urgents

 

Per a nosaltres la teva seguretat és el més important, per això donem cobertura en serralleria a les següents poblacions: