Serrallers a Vilassar de mar

Serrallers 24h Vilassar de mar

Si necessites solucions en serralleria urgent a Vilassar de mar, la teva millor opció és Rigau Grup. Una empresa amb gairebé trenta anys d’experiència en el sector i una oferta competitiva per a solucionar qualsevol problema de serralleria a Vilassar de Mar i rodalia.

Des de Rigau Grup, oferim tota mena de serveis de serralleria a Vilassar de Mar per resoldre les necessitats dels nostres clients per a habitatge habitual o segones residències. Disposem d’un equip de trenta professionals experimentats amb un Servei de Serralleria 24h.

Els serveis que oferim són els següents:

 

Serrallers urgents a Vilassar de mar

Obertura de portes, cotxes i caixes fortes, instal·lació de panys, manteniment de comunitats, ensinistrament de claus, controls d'accés, panys per a apartaments turístics, molls per a portes hidràuliques i electròniques….
Aquests són alguns dels serveis disponibles pels habitants de Vilassar de Mar, amb l’opció de serralleria d’urgència disponible 24h.

 

Duplicació de comandaments de garatge

Som especialistes i disposem de la majoria de màquines del mercat per al duplicat de tota mena de comandaments de garatge també instal·lem tota classe de receptors en paral·lel per poder funcionar amb comandaments totalment nous a estrenar.

 

Duplicat de claus

A Rigau Grup, també, comptem amb les millors màquines electròniques per poder donar un servei ampli i fiable de duplicat de tota mena de claus. Això ens permet reproduir una clau totalment original a partir d'una amb desgast.

 

Serralleria d'automoció

També oferim un Servei de serralleria d'automoció urgent a Vilassar de Mar, on dupliquem tota mena de claus de cotxe, reparem panys i claus de vehicle, canviem polsadors, carcasses, components elèctrics, entre d’altres.

Oferim un servei de 24-48 hores en cas de pèrdua de totes les claus del vehicle.

Reparem els components Electrònics de les actuacions com poden ser els quadres, on reparem els displays comptaquilòmetres, les agulles i motors del comptarevolucions i marcadors de velocitat, gasolina, temperatura...

 

Seguretat i protecció

Som especialistes en la protecció personal, instal·lant sistemes de seguretat, portes cuirassades i caixes fortes on també oferim un servei de serralleria d’urgència a Vilassar de Mar.

Oferim sistemes de seguretat, cilindres i escuts de seguretat per oferir una protecció màxima davant dels atacs de robatori com el bumping, impressioning, ganzuat….

També disposem de sistemes de seguretat de detecció anticipada, l'únic sistema al mercat que detecta l'atac de robatori, avisa els propietaris d'aquest atac i reté el lladre mitjançant els sistemes de protecció de la porta

Tot i que des de Rigau, amb els anys hem incrementat els nostres serveis relacionats amb la clau i els panys, el nostre servei de serralleria 24 hores a Vilassar i província sempre ha estat el nostre primer servei i com els clients ens coneixen i ens han conegut.

 

Per què contactar amb un serraller a Vilassar de mar?

Un serraller pot ajudar en situacions en les quals es necessita obrir una porta bloquejada o canviar una clau. També poden proporcionar serveis de reparació de claus i poden ajudar a protegir la teva llar o negoci mitjançant la instal·lació de claus de alta seguretat.