Serrallers a Santa Coloma de Farners

Serrallers 24h Santa Coloma de Farners

Tens dubtes? Posa't en contacte amb nosaltres!

Rigau ofereix un servei complet de serralleria 24h a Santa Coloma de Farners. Els nostres gairebé trenta anys d'experiència en l'ofici són garantia de fiabilitat, rapidesa i comoditat per als nostres clients. Oferim les millors opcions de serrallers a Santa Coloma de Farners i rodalia. Disposem de tota mena de serveis de serralleria a Santa Coloma de Farners per resoldre qualsevol imprevist. Disposem d'un equip de trenta professionals experimentats amb un Servei de Serralleria 24h disponible al municipi de Santa Coloma de Farners. Els serveis que oferim són els següents:

Serrallers a Santa Coloma de Farners 24h

Obertura de portes, cotxes i caixes fortes, instal·lació i reparació de panys, manteniment de comunitats, còpies de claus, controls d'accés, panys per a apartaments turístics, molls per a portes hidràuliques i electròniques, entre altres. Tot això amb un servei de serralleria d'urgència a Santa Coloma de Farners disponible 24h.

Duplicació de comandaments de garatge

Disposem de la majoria de màquines del mercat per al duplicat de tota mena de comandaments de garatge. Des de Rigau, també instal·lem tota classe de receptors en paral·lel per poder funcionar amb comandaments totalment nous.

Duplicació de claus

Comptem amb les millors màquines electròniques per poder donar un servei ampli i fiable de duplicat de tota mena de claus que ens permet reproduir una clau original a partir d'una amb desgast.

Serralleria d'automoció

També oferim un Servei de serralleria d'automoció urgent a Santa Coloma de Farners. Dupliquem tota mena de claus de cotxe, reparem panys i claus de vehicle, canviem polsadors, carcasses, components elèctrics, entre d'altres.

Oferim un servei de 24-48 hores en cas de pèrdua de totes les claus del vehicle. Reparem els components electrònics de les actuacions, tals com quadres, reparant els displays compta-quilòmetres, les agulles i motors del compta-revolucions i marcadors de velocitat, gasolina, temperatura.

Seguretat i protecció

Som especialistes en la protecció personal instal·lant sistemes de seguretat, portes cuirassades i caixes fortes on també oferim un servei de serralleria d'urgència a Santa Coloma de Farners i tota la província. Oferim sistemes de seguretat, cilindres i escuts per oferir una protecció màxima davant dels atacs de robatori com el bumping, impressioning, ganzuat i altres sistemes sofisticats de furt. També disposem de sistemes de seguretat de detecció anticipada, lúnic sistema al mercat que detecta l'atac de robatori, avisa els propietaris d'aquest atac i reté el lladre mitjançant els sistemes de protecció de la porta.