Serrallers a Granollers

Serrallers 24h Granollers

Un servei complet de serralleria 24h a Granollers. Aquesta és la cobertura que ofereix Rigau Grup al municipi costaner, amb una llarga llista de serveis de serralleria disponibles i un equip de gairebé trenta professionals experimentats i qualificats del sector.

Les millors opcions de serralleria 24h a Granollers de Mar i rodalia venen donades gràcies a la fiabilitat, rapidesa i comoditat per als clients que ens fan confiança, garanties del nostre equip de professionals.

Busques un serraller urgent a Granollers? No esperis més i posa't en contacte amb Rigau.

Els serveis que oferim són els següents:

 

Serrallers urgents a Granollers

Obertura de portes, cotxes i caixes fortes, panys per a apartaments turístics, còpies de claus, molls per a portes hidràuliques i electròniques, instal·lació i reparació de panys de tota mena, manteniment de comunitats o controls d’accés. Una llarga llista de respostes que oferim als nostres clients, juntament amb un servei de serralleria d'urgència a Granollers, disponible 24h al dia.

 

Duplicat de comandaments de garatge

A Rigau Grup, comptem amb màquines per al duplicat de tota mena de comandaments de garatge. També instal·lem receptors en paral·lel per poder funcionar amb comandaments nous.

 

Duplicat de claus

Comptem amb les millors màquines electròniques per poder oferir un servei ampli i fiable de duplicació de claus als nostres clients. Podem realitzar tota mena de claus, reproduint una clau original a partir d'una amb desgast.

 

Serralleria d'automoció

També oferim un servei de serralleria d'automoció urgent a Granollers. Dupliquem tota mena de claus de cotxe, carcasses, canviem polsadors, components elèctrics, reparem panys i claus de vehicle, entre d'altres.

Oferim un servei de 24-48 hores en cas de pèrdua de totes les claus del vehicle.

Reparem els components Electrònics de les actuacions com poden ser els quadres, on reparem els displays comptaquilòmetres, les agulles i motors del comptarevolucions i marcadors de velocitat, gasolina, temperatura...

 

Seguretat i protecció

Els nostres gairebé trenta anys d’experiència fan que siguem especialistes en la protecció personal. Instal·lem sistemes de seguretat, portes cuirassades i caixes fortes; també oferim un servei de serralleria d'urgència a Premià de Mar.

El bumping, impressioning, ganzuat i altres sistemes sofisticats de furt queden resolts amb els nostres sistemes de seguretat, cilindres i escuts, per oferir una protecció màxima davant dels atacs externs.

També disposem de sistemes de seguretat de detecció anticipada, l'únic sistema al mercat que detecta l'atac de robatori, avisa els propietaris d'aquest atac i reté el lladre mitjançant els sistemes de protecció de la porta.

 

Per què contactar amb un serraller a Granollers?

Un serraller a Granollers pot ajudar en situacions en les quals es necessita obrir una porta bloquejada o canviar una clau. També poden proporcionar serveis de reparació de claus i poden ajudar a protegir la teva llar o negoci mitjançant la instal·lació de claus d'alta seguretat.