Serrallers a Caldes de Malavella

Serrallers 24h Caldes de Malavella

Rigau Grup disposa d’un servei complet de serralleria 24h a Caldes de Malavella. Comptem amb tota mena de serveis de serralleria disponibles al municipi, amb un equip de trenta professionals qualificats i amb experiència en el sector. 

Trenta anys d’experiència són sinònim de fiabilitat, rapidesa i comoditat per als clients que ens fan confiança, oferint les millors opcions de serralleria 24h a Caldes de Malavella i rodalia.

Els serveis que oferim són els següents:

 

Serrallers a Caldes de Malavella 24h

Disposem d’una àmplia oferta en obertura de portes, cotxes i caixes fortes, instal·lació i reparació de panys de tota mena, manteniment de comunitats, controls d'accés, panys per a apartaments turístics, còpies de claus, molls per a portes hidràuliques i electròniques. També el servei de serralleria d'urgència a Caldes de Malavella, disponible 24h.

 

Duplicació de comandaments de garatge

Rigau compta amb màquines per al duplicat de tota mena de comandaments de garatge. També instal·lem tota classe de receptors en paral·lel per poder funcionar amb comandaments nous.

 

Duplicació de claus

Disposem de les millors màquines electròniques per poder oferir un servei ampli i fiable de duplicat. Podem realitzar tota mena de claus, reproduint una clau original a partir d'una amb desgast, aconseguint els millors resultats.

 

Serralleria d'automoció

També oferim un servei de serralleria d'automoció urgent a Caldes de Malavella. Dupliquem tota mena de claus de cotxe, canviem polsadors, carcasses, reparem panys i claus de vehicle, components elèctrics, entre d'altres.

 

Serraller a Caldes de Malavella 24h

Oferim un servei de 24-48 hores en cas de pèrdua de totes les claus del vehicle.

Reparem els components electrònics de les actuacions, tals com quadres, reparant els displays compta-quilòmetres, les agulles i motors del compta-revolucions i marcadors de velocitat, gasolina, temperatura.

 

Seguretat i protecció

Som especialistes en la protecció personal, instal·lant sistemes de seguretat, portes cuirassades i caixes fortes, on també oferim un servei de serralleria d'urgència a Caldes de Malavella i tota la província.

Oferim sistemes de seguretat, cilindres i escuts per oferir una protecció màxima davant dels atacs de robatori com el bumping, impressioning, ganzuat i altres sistemes sofisticats de furt.

També disposem de sistemes de seguretat de detecció anticipada, l'únic sistema al mercat que detecta l'atac de robatori, avisa els propietaris d'aquest atac i reté el lladre mitjançant els sistemes de protecció de la porta.