Servei de consultoria en seguretat

A Rigau seguretat com a referent en serralleria a la província de Girona i Barcelona oferim un nou servei de consultoria de seguretat física basada en la prevenció del delicte (CEPTED) . Li oferim un diagnòstic en seguretat per prevenir els robatoris, d’aquesta manera tindrà una visió molt més transversal en seguretat, dividida per capes així com una millor opinió per prendre les millors decisions d'inversió en seguretat per la seva llar, negocio i família. 

 

El nostre informe d’assessoria de seguretat passa per un procés de diagnòstic en el qual destaquem: la importància d’intrusió (el grau de facilitat d’accés a l’habitatge), la construcció, l’entorn i determinant la atractivitat de l’activitat. 

En aquest tipus d’anàlisi el que fem és un estudi per capes:  de fora cap a dins, per tant observem la seguretat per disseny, la detecció anticipada, la resistència física, la detenció, la verificació i per últim, la protecció.

El nostre servei es tracta d’un sistema que permet estimar el nivell de possibilitat de patir un robatori a una vivenda o habitatge en el que es tenen en compte els diferents escenaris i les diferents solucions per tal de que això no passi.

A través d’aquests sistema podrem obtenir una major informació i per tant, augmentar la probabilitat d’èxit en la presa de decisions de compra, relacionades amb tota mena de sistemes de seguretat i que per tant, ens permetin estar i sentir-nos segurs.

Per tant, podem dir que amb el sistema de consultoria de Rigau podrem:

 • Mesurar l’efectivitat dels sistemes de seguretat instal·lats a les vivendes.
 • Mesurar l’efectivitat dels sistemes de seguretat instal·lats en habitatges.
 • Investigar els diferents factors de risc que determinen la possibilitat de ser víctima d’un robatori.
 • Desenvolupar un model que ens ajudi aprendre les millors decisions de compra.

Avantatges de contractar el servei consultoria de Rigau: 

 • Obtens una visió més transversal, ja que es tenen en compte totes les solucions possibles per evitar qualsevol robatori.
 • Es redueix la possibilitat d’intrusió gràcies a la possibilitat de combinar sistemes de forma efectiva .
 • Es construeix una protecció efectiva, per tant el lladre obtenir més dificultats alhora d’accedir a un espai concret.
 • Projecte d’alta qualitat. Que permet assessorar i dissenyar diferents mesures de protecció a través de quatre fases: avaluació, diagnòstic, tractament i implantació. 

 

Quines responsabilitats tenim?

 • Establir, aplicar i mantenir els procediments de control intern i confidencialitat.
 • Mantenir una política de transparència pel que fa a les tarifes de preus contractació de serveis, atenció de reclamacions i informació tècnica dels productes comercialitzats.
 • Mantenir actualitzats en l’àmbit tècnic i normatiu al personal tècnic-comercial que té vinculació amb l’assessorament dels clients, en productes, solucions i disseny.
 • Garantir i responsabilizar-se d’un procediment òptim i efectiu en la instal·lació dels productes.

A RIGAU oferim a tots els nostres clientes un auto diagnòstic de la seva seguretat, que els permetrà obtenir totes les simulacions que desitgi  i un informe que acreditarà quina seguretat té actualment la seva llar.