L'empresa

Qui som?

Rigau Grup, empresa familiar amb 20 anys d'experiència que a les mans del fundador Joaquim Rigau va iniciar la seva activitat l'any 1994 sempre amb l'objectiu d'oferir als seus clients un servei integra i de qualitat de serralleria.

Amb un esperit emprenedor, l'empresa sempre ha anat apostant pel creixement empresarial, obtenint 20 anys després una estructura empresarial de 4 botigues pròpies a la ciutat de Girona, una delegació a Figueres i Blanes així com una Nau central que permet coordinar la logística i 5 tècnics especialitzats en la serralleria de la llar, un tècnic especialitzat en la caixa forta i un altre en la instal·lació de sistemes de seguretat.

Missió, visió i valors de l'empresa

La nostra missió és oferir al client un servei de màxima qualitat i confiança que li permet solucionar qualsevol problema o necessitat que tingui en qualsevol d'aquestes necessitats: serralleria, seguretat o serralleria d'automoció. 


Des de Rigau oferim tot el nostre Know-How als nostres franquiciats que ens han aportat 25 anys d'experiència simplificant processos i estalviant problemes i inversions innecessàries, així com un ampli magatzem que li evita al franquiciat haver de fer inversions en estucatge i li permet oferir un gran servei.

Pel que fa a la nostra visió podem dir que és garantir al nostre client final un alt nivell de servei, i que a un curt-mig termini confiï amb nosaltres.

És per això que a RIGAU oferim una formació continuada als nostres col·laboradors així com la possibilitat d'afegir-se en noves futures línies de negoci, oportunitats que ens ofereix el mercat i formar un grup especialista en serralleria per tal de compartir idees i projectes per tal de ser millors professionals.

Finalment comentar que un 20% del nostre equip està format per tècnics amb alguna discapacitat física provinents de l'empresa MIFAS, que ens ajuden a aportar una altra professionalitat i rigor en cada una de les seves àrees.