L'empresa

Qui som?

Rigau Grup, és empresa familiar amb més de 20 anys d'experiència que a les mans del fundador Joaquim Rigau va iniciar la seva activitat l'any 1994 sempre amb l'objectiu d'oferir als seus clients un servei integral i de qualitat de serralleria.

Amb un esperit emprenedor, l'empresa sempre ha anat apostant pel creixement empresarial, obtenint més de 20 anys i una estructura empresarial de 4 botigues pròpies a la ciutat de Girona, una delegació a Figueres i Blanes, així com, una Nau central que permet coordinar la logística i 5 tècnics especialitzats en la serralleria de la llar, un tècnic especialitzat en la caixa forta i un altre en la instal·lació de sistemes de seguretat.

Missió

La nostra missió és oferir als nostres clients seguretat i protecció en l'exercici de l'excel·lència professional en tots i cadascún dels nostres serveis: serralleria, seguretat i serralleria d'automoció. 

Si una cosa tenim clara és que des de Rigau oferim tot el nostre Know-How als nostres franquiciats que ens han aportat tota aquesta experiència simplificant processos i estalviant problemes i inversions innecessàries. Així com un ampli magatzem que li evita al franquiciat haver de fer inversions en estucatge i li permet oferir un gran servei.

Visió 

Pel que fa a la nostra visió podem dir que és ser un referent en serralleria, seguretat i electrònica d'automoció a Catalunya.

Valors de l'empresa 

Buscant en tot moment l'excel·lència professional,  respons(h)abilitat, passió i confiança   que ens permet adquiri la màxima satisfacció dels nostres clients. 

Si per una cosa ens caracteritzem a RIGAU és perquè oferim una formació continuada als nostres col·laboradors, així com la possibilitat d'afegir-se en noves futures línies de negoci, oportunitats que ens ofereix el mercat i formar un grup especialista en serralleria per tal de compartir idees i projectes per tal de ser millors professionals.

Responsabilitat Social Corporativa 

Fent referència a aquesta àrea, volem comentar que un 20% del nostre equip està format per tècnics amb alguna discapacitat física provinents de l'empresa MIFAS, que ens ajuden a aportar una altra professionalitat i rigor en cada una de les seves àrees.