L'empresa

Qui som?

Rigau Grup, empresa familiar que a les mans del fundador Joaquim Rigau va iniciar la seva activitat l'any 1994 sempre amb l'objectiu d'oferir als seus clients un servei integra i de qualitat de serralleria.

Amb un esperit emprenedor, l'empresa sempre ha anat apostant pel creixement empresarial, obtenint 20 anys després una estructura empresarial de 4 botigues pròpies a la ciutat de Girona, una delegació a Figueres i Blanes així com una Nau central que permet coordinar la logística i 5 tècnics especialitzats en la serralleria de la llar, un tècnic especialitzat en la caixa forta i un altre en la instal·lació de sistemes de seguretat.

Missió, visió i valors de l'empresa

La nostra missió és oferir al client un servei integral serralleria urgent 24H de màxima qualitat i confiança que li permet solucionar qualsevol problema o necessitat que tingui.

Oferim un servei de serralleria i duplicat de claus, seguretat en l'habitatge o negoci i solucions innovadores en la serralleria d'automoció aportant amb la màxima professionalitat un servei de qualitat per tal de que el client ens confiï la seguretat de la seva família, béns, llar...

Des de Rigau oferim tot el nostre Know-How als nostres franquiciats que ens han aportat 20 anys d'experiència simplificant processos i estalviant problemes i inversions innecessàries, així com un ampli magatzem que li evita al franquiciat haver de fer inversions en estucatge i li permet oferir un gran servei.

La nostra visió és garantir al nostre client final un alt nivell de servei, i que a un curt-mitja termini torni a utilitzar algun dels nostres serveis.

Volem oferir una formació continuada als nostres col·laboradors així com la possibilitat d'afegir-se en noves futures línies de negoci, oportunitats que ens ofereix el mercat i formar un grup especialista en serralleria per tal de compartir idees i projectes per tal de ser millors professionals.