L'empresa

Qui som?

Rigau Grup, és empresa familiar amb més de 20 anys d'experiència que a les mans del fundador Joaquim Rigau va iniciar la seva activitat l'any 1994 sempre amb l'objectiu d'oferir als seus clients un servei integral i de qualitat de serralleria.

Amb un esperit emprenedor, l'empresa sempre ha anat apostant pel creixement empresarial, obtenint més de 20 anys i una estructura empresarial de 4 botigues pròpies a la ciutat de Girona, una delegació a Figueres i Blanes, així com, una Nau central que permet coordinar la logística i 5 tècnics especialitzats en la serralleria de la llar, un tècnic especialitzat en la caixa forta i un altre en la instal·lació de sistemes de seguretat.

Missió

La nostra missió és oferir als nostres clients seguretat i protecció en l'exercici de l'excel·lència professional en tots i cadascún dels nostres serveis: serralleria, seguretat i serralleria d'automoció. 

Si una cosa tenim clara és que des de Rigau oferim tot el nostre Know-How als nostres franquiciats que ens han aportat tota aquesta experiència simplificant processos i estalviant problemes i inversions innecessàries. Així com un ampli magatzem que li evita al franquiciat haver de fer inversions en estucatge i li permet oferir un gran servei.

Visió 

Pel que fa a la nostra visió podem dir que és ser un referent en serralleria, seguretat i electrònica d'automoció a Catalunya.

Valors de l'empresa 

Buscant en tot moment l'excel·lència professional,  respons(h)abilitat, passió i confiança   que ens permet adquiri la màxima satisfacció dels nostres clients. 

Si per una cosa ens caracteritzem a RIGAU és perquè oferim una formació continuada als nostres col·laboradors, així com la possibilitat d'afegir-se en noves futures línies de negoci, oportunitats que ens ofereix el mercat i formar un grup especialista en serralleria per tal de compartir idees i projectes per tal de ser millors professionals.

Responsabilitat Social Corporativa 

Fent referència a aquesta àrea, volem comentar que un 20% del nostre equip està format per tècnics amb alguna discapacitat física provinents de l'empresa MIFAS, que ens ajuden a aportar una altra professionalitat i rigor en cada una de les seves àrees. 

Actualment comptem amb el suport del Programa InnoCámaras de la Cambra de Comerç de Girona

 

RIGAU GRUP ha estat beneficiària del Fons Europeu de Desenvolupament Regional l'objectiu del qual és Potenciar la recerca, el desenvolupament tecnològic i la innovació, i gràcies al qual ha realitzat un análisis actual i pla estratègic per a donar suport a la creació i consolidació d'empreses innovadores a la fi del 2020 principis del 2021. Per a això ha comptat amb el suport del Programa InnoCámaras de la Cambra de Comerç de Girona


Una manera de fer Europa