Rigau Girona

Serrallers a Girona

Som una empresa de serralleria i seguretat fundada el 1994, amb cinc botigues físiques (tres a Girona, una a Figueres i una altra a Mataró) i format per un equip de 30 persones de les quals, nou són tècnics especialistes en Servei de Serralleria 24h a Girona i tota la província.

Busques un serraller urgent a Girona? No esperis més i posa't en contacte amb Rigau serrallers Girona. Els serveis que oferim són:
 

Serrallers urgents a Girona

Obertura de portes, cotxes i caixes fortes, instal·lació de panys, manteniment de comunitats, ensinistrament de claus, controls d'accés, panys per a apartaments turístics, molls per a portes hidràuliques i electròniques.... i tot això amb un servei de serrallers 24 hores a Girona.
 

Duplicat de comandaments de garatge

Som especialistes i disposem de la majoria de màquines del mercat per al duplicat de tot tipus de comandaments de garatge, també instal·lem tot tipus de receptors en paral·lel per poder funcionar amb comandaments totalment nous.

 

Duplicat de claus

Disposem de les millors màquines electròniques per poder donar un servei ampli i molt fiable de duplicat de tota mena de claus que ens permet reproduir una clau totalment original a partir d'una amb desgast.

Serrallería d'automoció

També oferim un Servei de serralleria d'automoció on dupliquem tot tipus de claus de cotxe, reparem panys i claus de vehicle, canviem polsadors, carcasses, components elèctrics…
 
Oferim un servei de 24-48 hores en cas de pèrdua de totes les claus del vehicle.
 
Reparem els components Electrònics de les actuacions com poden ser els quadres, on reparem els displays comptaquilòmetres, les agulles i motors del comptarevolucions i marcadors de velocitat, gasolina, temperatura...
 

Seguretat i protecció

Som especialistes en la protecció personal instal·lant sistemes de seguretat, portes cuirassades i caixes fortes on també oferim un servei de manyà urgent a Girona i tota la província d'aquest tipus de sistemes de protecció.

Oferim sistemes de seguretat, cilindres i escuts de seguretat per oferir una protecció màxima davant dels atacs de robatori com el bumping, impressioning, ganzuat….

També disposem de sistemes de seguretat de detecció anticipada, l'únic sistema al mercat que detecta l'atac de robatori, avisa els propietaris d'aquest atac i reté el lladre mitjançant els sistemes de protecció de la porta

Tot i que des de Rigau, amb els anys hem incrementat els nostres serveis relacionats amb la clau i els panys, el nostre servei de serraller 24 hores a Girona i província sempre ha estat el nostre primer servei i com els clients ens coneixen i ens han conegut.

OFICINES RIGAU GIRONA

 • Rigau Grup - Oficina Central - Serralleria 24h

  Ctra. Santa Coloma, 82 17005 Girona

  972 20 20 04 (Oficines centrals i Serralleria 24h)

  info at rigau dot cat

  De dilluns a divendres
  09.00 a 13.00 | 15.00 a 19.30
  Dissabte de 09.30 a 13.30

 • Rigau Grup - Duplicat de claus

  Av. Lluís Pericot, 52 17003 Girona

  De dilluns a divendres
  09.00 a 13.30 | 16.30 a 20.00
  Dissabte tancat

 • Rigau Grup - Ferreteria i Duplicat de Claus

  Av. Santa Eugènia, 22 17005 Girona

  De dilluns a divendres
  09.00 a 13.30 | 16.00 a 20.00
  Dissabte
  09.30 a 13.30

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres!