Som assessors en seguretat

23/08/2018

A Rigau som referents en la serralleria de Girona.

A Rigau som referents en la serralleria de Girona. El nostre valor afegit no és vendre un producte sinó un servei amb una experiència satisfactòria pel nostre client. Per això, no es tracta només de la instal·lació d’una porta o un sistema de seguretat qualsevol sinó el fet que l’usuari que estigui comprant la porta estigui realment aportant el que vol a la seva llar: protecció i seguretat. És per això que des de Rigau anem més enllà i hem dissenyat un servei d’assessoria per tots aquells usuaris que requereixin un procés personalitzat per a la instal·lació d'un sistema de seguretat.

Som especialistes en serralleria, seguretat i automoció, això ens permet tenir una visió més àmplia i flexible en termes de protecció. Però si ens centrem a la llar, lloc on ens passem la major part del nostre temps, volem aconseguir el màxim de protecció per una vida més tranquil·la i confortable pels nostres clients.

El nostre informe d’assessoria de seguretat passa per un procés de diagnòstic en el qual destaquem: la importància d’intrusió (el gran en la facilitat d’accès a l’habitatge), la construcció i l’entorn i determinant la atractivitat de l’activitat. 

En aquest tipus d’anàlisi el que fem és un estudi per capes; de fora cap a dins, observem la seguretat per disseny; la detecció anticipada, la resistència física, la detenció, la verificació i per últim, la protecció. Globalment, ens qüestionem de quin tipus d’habitatge es tracta, família (número, etc..), si hi ha personal, els veïns, l’activitat professional... d’aquesta manera podem descobrir més de les persones, element clau per poder completar l’informe.

Les persones són el centre del nostre estudi perquè:

  • Determinen el projecte global
  • Determinen el risc
  • Determinen les proteccions i tipologies
  • Determinen la duració dels sistemes
  • Determinen la classificació

Un cop elaborat l’anàlisis ja podem saber quins són els punts febles i per tant, sabrem com actuar i quins sistemes utilitzar 

Vine a Rigau, et podem proporcionar la protecció que necessitis amb els nostres productes i serveis de gran qualitat.