Situacions en les que pots necessitar la Detecció Anticipada

Ja sabem què és la detecció anticipada i, per un altre costat, com funciona.
Avui descobriràs les situacions en les que pots necessitar la detecció anticipada.

SITUACIONS EN LES QUE POTS NECESSITAR LA DETECCIÓ ANTICIPADA

Ja sabem què és la detecció anticipadai, per un altre costat, com funciona.

La detecció anticipada és un nou sistema de seguretat que ens avisa abans que el lladre entri en el domicili. Descobreix les situacions en les quals pots necessitar la detecció anticipada:

Com funciona la detecció anticipada?

La detecció anticipada funciona amb una membrana col·locada en el pany de la porta, per la qual cosa en el cas que li donin un cop, el ratllin o vulnerin, sona una alarma.

El sistema de detecció anticipada, també es complementa amb una altra membrana interna en el marc de la porta i persianes, que també detectarà i farà que soni l'alarma en el cas que el lladre exerceixi força fent alçaprem o aplicant la tècnica de la “targeta”.

Detecció anticipada
Detecció anticipada

En quines situacions és adequat aplicar-la?

Avui dia, com hem comentat anteriorment, en els sistemes de seguretat la gran oblidada és la porta.

Cada vegada existeixen més habitatges amb sistemes d'alarmes que ja tenen per norma un sensor a la porta que fa que es dispari l'alarma, a causa del moviment. Però posarem diversos exemples en els quals pot ser que això no sigui suficient:

 

  • Existeix la idea que tenint una alarma puguis activar-la estant dins de casa, una cosa complicada perquè has de configurar que només saltin els detectors de portes i finestres i eliminar els sensors de moviment.
  • D'altra banda, encara no s'han desenvolupat alarmes del tot intel·ligents que tinguin en compte a les mascotes i que les detectin sense saltar l'alarma.
  • Moltes vegades no pensem que, principalment en un edifici de veïns petit i potser més vacacional, una instal·lació a la porta principal d'accés seria una arma de seguretat i tranquil·litat per a tots els veïns.
  • En petites oficines o coworking el nostre sistema de detecció anticipada és una opció ideal.
  • El nostre traster pot no ser un lloc on guardem els nostres béns més preuats, o si, però estan en llocs més oblidats per a nosaltres, no per als lladres que veuen en ells una presa més fàcil.
  • Les segones residències sabem que són molt llamineres per a l'assalt. Els lladres no sols busquen joies. Un mateix habitatge apariat amb una porta d'entrada directa al jardí, en el qual per falta d'espai deixem diferents objectes i mobiliari, pot ser un lloc idoni per a instal·lar un sistema de detecció anticipada. Aquesta primera barrera, aquesta primera porta, pot ser prou dissuasiva.

Volem posar l'accent que els sistemes de detecció anticipada són complements ideals tenint alarma o sense tenir-la.

No seria la primera vegada que ens trobem clients als quals els roben el pelut de l'entrada. Fins aquí sí que no arribem. Per a tota la resta Rigau és la teva solució.

Necessites més informació? Contacta amb nosaltres o visita la nostra web i informa't de tots els nostres productes i com podem ajudar-te.