Serralleria d'automoció

Rigau també s'especialitza en serralleria d'automoció

A Rigau ens preocupa la teva seguretat en tots els àmbits, com per exemple a través de la serralleria, de la confecció de claus i comandaments i de molts altres serveis. En aquesta entrada del blog volem posar èmfasi en la serralleria d’automoció.

Es tracta de la solució de qualsevol problema que pugui sorgir amb el pany, la clau, el xip o el comandament d’un vehicle. Sovint, la gent creu que només les marques pròpies d’automoció poden solucionar els problemes derivats de la pèrdua de claus o la reparació de panys. Res més lluny de la realitat, ja que a Rigau tenim un ampli ventall de serveis relacionats amb el teu vehicle:

  • Duplicat de claus: dupliquem tot tipus de claus de vehicle: amb xip, comandament i, fins i tot, claus intel·ligents o de targeta. Disposem de la millor maquinària i de tota mena de claus d’automòbil o motocicleta.

 

  • Reparació de panys: una de les nostres especialitats és la reparació de bombins i clàussors de vehicles. En cas de deteriorament o violació de bombí per intent de robatori reparem el bombí o el substituïm per un de nou.

 

  • Reparació de comandaments: en el cas dels comandaments, tenim tres línies d’actuació. Primer, substitució de carcasses i botoneres per a la majoria de vehicles. Segon, reparació de botons interiors del teu comandament. Finalment, també reparem targetes Renault, una solució que et pot estalviar la despesa d’una targeta nova.

 

  • Obertura de cotxes: t’has quedat tancat fora del teu cotxe? No pateixis, ens podem desplaçar fins al lloc on es troba el teu vehicle per tal de procedir a l’obertura sense fer malbé el pany. El servei és les 24 hores del dia!

 

  • Pèrdua total de claus: pels més despistats, tenim un servei d’obertura de vehicles. Garantim la solució del problema en 24-48 hores!

 

  • Còpia de claus de BMW i Mini mitjançant els sistemes EWS (fins l’any 2003) i CAS (a partir de 2003).

 

  • Anul·lació d’immobilitzadors amb servei a la província de Girona i la Catalunya Central! Si el vostre vehicle no s’engega a causa de l’immobilitzador (sistema antirobatori), Rigau és la solució!

 

  • Duplicat i reparació de claus Mercedes i EZS de la marca alemanya. Com a novetat, des de l’any passat ens encarreguem d’arreglar aquests sistemes.

Ja ho veieu, som especialistes en molts camps, i el teu cotxe no n’és una excepció!