Rigau, guardonat per l’AEEG a l’empresari de l’any

El millor empresari serraller a Girona

El passat dijous 12 de juliol va tenir lloc el XXIIIè Sopar de Gala i XIVa edició dels Premis de l’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG) al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.

L’acte, el qual és reconegut com un esdeveniment social referent dins el teixit empresarial i econòmic gironí, va comptar amb presència de prop de 170 empresaris i entitats de les comarques gironines, entre ells Rigau Grup.

A través dels premis AEEG, es premia l’esforç, constància i voluntat per prosperar dia a dia i en aquesta catorzena edició, es va guardonar a RIGAU GRUP amb el premi AEEG a l’empresari de l’any, un obsequi a la dedicació, constància i perseverança empresarial invertida per arribar fins aquí. 

L’equip i els professionals que formen part de Rigau han fet possible, no només aquest obsequi, sinó el creixement de Rigau a dia d’avui. Tanmateix, els valors que ens acompanyen també han sigut clau per créixer i dirigir-nos a l’èxit. Transparència, excel·lència, familiaritat, responsabilitat i resolució són alguns dels valors que treballem a Rigau. 

Són 24 anys pujant esglaons, lluitant per aconseguir les metes marcades, oferint el millor al nostre client, buscant la satisfacció del consumidor però per l’altra banda, cuidant l’equip de Rigau i buscant sempre la manera de millorar per a seguir oferint un servei i un producte de qualitat essent els millors serrallers de la província de Girona.

És per això que, dins d’aquest context, aquest guardó és un recordatori per a tenir present que tots els que en formen part han col·laborat en tots els èxits i bons propòsits de Rigau i és el punt de partida per arribar a moltes més fites.

Rigau, el teu serraller a Girona les 24h.