Rigau, el teu serraller a Girona; Més de 25 anys al teu costat!

Són més de vint-i-cinc anys al teu costat, oferint les millors solucions en serralleria per a ser el teu serraller a Girona, Manresa, Figueres i Mataró.

Rigau, el teu serraller a Girona; Més de 25 anys al teu costat!

Són més de vint-i-cinc anys al teu costat, oferint les millors solucions en serralleria per a ser el teu serraller a Girona, Manresa, Figueres i Mataró.

Avui al nostre blog fem un petit recorregut perquè coneguis els inicis del teu serraller a Girona.

Rigau neix l’any 1994 amb l’objectiu de donar resposta a totes les necessitats en serralleria que hi havia a la província de Girona, especialitzant-se inicialment en l’obertura de portes i canvi de panys amb servei les 24 hores.

Les necessitats del moment van comportar una demanda exponencial d’aquest servei, és per això que l’any 1998 es va obrir la primera botiga Rigau al carrer Lluís Pericot, 52 de Girona on oferíem un servei especialitzat i complementari a la serralleria.

Concretament, en aquesta botiga es realitzaven tota mena de duplicats de claus i comandaments de garatge, incorporant més de 10 mil referències en claus que ens permetia poder donar resposta a la majoria de les necessitats dels nostres clients.

 

duplicat de claus
duplicat de claus

Posteriorment, vam poder incorporar un tècnic especialitzat en serralleria enfocat principalment a particulars i al manteniment de comunitats de veïns, dedicant-se als canvis de bombins, sistemes de tancament i seguretat de les comunitats en general, per tal de consolidar-nos com el teu serraller a Girona.

D’aquesta manera ampliàvem els nostres serveis en cadascuna de les àrees on es requeria un serraller especialitzat.

L’any 2006 vam obrir un nou centre a Figueres per replicar el servei de serralleria que actualment s’estava donant a la ciutat de Girona.

D’aquesta manera, passàvem de ser el teu serraller a Girona ciutat, per a ser el teu serraller a Girona província.

“L'any 2006 vam passar de ser el teu serraller a Girona ciutat, a ser el teu serraller a Girona província.”

Oficines centrals Rigau Serraller
Oficines centrals Rigau Serraller

Com sabem, les necessitats en seguretat anaven evolucionant, i donat que la formació no té límits vam veure l’oportunitat perfecte per incorporar a l’equip dos tècnics més: un especialitzat amb fusteria per instal·lació de portes cuirassades, i l’altre especialitzat en l’obertura i reparació de caixes fortes.

L’any 2012 vam seguir expandint-nos, obrint una nova botiga a l’Avinguda Sant Narcís de Girona que ens permetés donar continuïtat al servei de duplicació de claus i una nova especialitat que és la serralleria d’automoció, on es realitzaven tota mena de claus i panys de cotxes.

 

I finalment el 2017, fem un canvi estratègic gràcies a l’obertura de la nostra central amb més de 1000 metres quadrats situada a la carretera de Santa Coloma, 82 a Girona, on se centralitza tot el magatzem, les oficines, una gran exposició de productes en seguretat i una zona de botiga i automoció que ens permet millorar els nostres serveis.

Servei serralleria 24 hores
Servei serralleria 24 hores

Actualment, a RIGAU comptem amb un equip de 30 tècnics que es divideixen en 4 grans famílies: SERRALLERIA, CLAUS I COMANDAMENTS, SERRALLERIA D’AUTOMOCIÓ, i SEGURETAT I PROTECCIÓ.

Des de Rigau ens preocupem per a la teva seguretat en tots els àmbits, per això, posem a la teva disposició el nostre servei de serraller a Girona per cobrir totes les teves necessitats: des de col·locació de panys per a particulars com per comunitats, instal·lacions de controls d'accés de totes les tipologies i mestrejament.

A més, comptem amb un servei de serralleria 24h, 365 dies l'any que dóna cobertura a tota la província de Girona. Tenim disponibilitat total per a obrir qualsevol mena de pany.

Més de vint-i-cinc anys al teu costat essent el teu serraller a Girona!