REPARACIÓ DEL MÒDUL FRM

18/01/2021

Tens un BMW i no funcionen els llums? Tampoc pots pujar i baixar els vidres de les finestres? Avui et parlem del mòdul FRM i dels problemes que solen tenir.

REPARACIÓ DEL MÒDUL FRM

Tens un BMW i no funcionen els llums? Tampoc pots pujar i baixar els vidres de les finestres? Probablement sigui perquè el mòdul FRM s’ha fet malbé i ha perdut la comunicació interna amb la resta de mòduls del cotxe.

Avui al nostre bloc et parlem de què és el mòdul FRM i dels possibles problemes que solen tenir.

Mòdul FRM
Mòdul FRM

Què és el mòdul FRM?

El mòdul FRM és un mòdul  que s’encarrega de gestionar les funcions elèctriques que solen realitzar els BMW, com és el cas de la pujada i baixada de les finestres, els sostres solars, el funcionament dels retrovisors si són elèctrics, etc.

Possibles problemes que sol tenir el mòdul FRM:

  • Els indicadors no funcionen.
  • Les llums interiors i exteriors del vehicle no funcionen.
  • No funcionen els pujavidres.
  • El mòdul FRM no té comunicació.
  • S’ha perdut la programació interna.
  • Es descarrega la bateria del vehicle.

Per corregir aquest problema disposem de dues opcions: substituir el mòdul FRM al concessionari o reparar-lo per tal que torni a funcionar correctament.

Et recordem que a RIGAU disposem d’experiència en la reparació de mòduls FRM, és per això que en cas que detectis algun dels problemes mencionats amb anterioritat, no dubteu en contactar amb nosaltres. T’oferirem la solució més ràpida i econòmica.