Reparació de targetes Renault: problemes més freqüents

Tens un model de cotxe Renault i no s’engega el cotxe? La targeta d’obertura i arrancada del teu automòbil no et permet obrir el teu vehicle a distància o no fa la funció que ha de fer?

Reparació de targetes Renault: problemes més freqüents

Tens un model de cotxe Renault i no s’engega el cotxe? La targeta d’obertura i arrancada del teu automòbil no et permet obrir el teu vehicle a distància o no fa la funció que ha de fer? Tranquil! A RIGAU en tenim la solució. Avui al nostre bloc l’expliquem els problemes més freqüents de les targetes Renault i la seva reparació.

Problemes més freqüents de les targetes Renault

Renault va voler innovar realitzant un disseny d’una clau molt més moderna i ho van aconseguir, però és cert que aquesta tipologia de claus presenten múltiples problemes i fa que deixin de funcionar en el moment més inesperat, fent que no puguem engegar el cotxe ni obrir i tancar les portes a distància.

  • Les botoneres d’obertura i tancament del vehicle no funcionen.
  • La targeta no s’activa al arrancar
  • No funciona cap botó del comandament
  • No funcionen els botons del comandament i tampoc el desbloqueig i arrancada.

A Rigau som especialistes en la reparació de tarjetes de Renault! Reparem tot tipus de tarjetes dels models: Renault Captur, Clio, Espace, Fluence, Kadjar, Koleos, Laguna, Megane, Megane Scenic, Velsatis, Zoe.

Fem la reparació de la placa interna, tant sigui canvi de pulsadors, com substitució de components, i fins i tot canviem la carcassa exterior en cas que es malmeti la original al obrir-la.

I en el cas que la vostra clau estigui molt malmesa i la placa interna sigui irreparable, també tenim la opció de fer la tarjeta nova,programant-la al vehicle.

Apropa’t a la nostra botiga especialitzada en automoció i buscarem la millor opció en cada cas.