No et funcionen les claus del cotxe? Les has perdut?

07/09/2022
Rigau Grup

A Rigau som especialistes en còpies i duplicats de claus per a tota mena d’automòbils

Existeixen diverses causes que et poden fer necessitar un duplicat de les claus del teu vehicle. Han deixat de funcionar, les has perdut, només en tens 1 còpia i en vols més...

A Rigau som especialistes en còpies i duplicats de claus per a tota mena d’automòbils, fins i tot de gamma alta, tant si funcionen amb comandament o no.

 

A continuació, et posem alguns exemples reals que ens hem trobat amb els nostres clients:

 

En aquest cas, la clau d’origen era una clau fixe i el client va acudir a nosaltres per a realitzar una còpia de la clau en format plegable: molt més còmode i pràctica. El duplicat de la clau li va sortir per 150€, un preu molt més econòmic que la clau original.

 

El propietari d’aquest cotxe va acudir a nosaltres per la pèrdua de les claus i vam aconseguir-li una clau específica pel seu BMW Serie 1 del 2005.

 

Similar li va passar al propietari d’aquest Honda CR-V del 2015, pel qual vam realitzar una còpia de comandament intel·ligent.

 

En aquest cas vam realitzar també una còpia de comandament intel·ligent per a un Nissan Qashqai del 2016.

 

Si has perdut les claus, te’n podem fer de noves. Pèrdua total de claus d’un Fiat 500X del 2021, grup FCA.

 

Si tu també necessites un duplicat de les claus del teu vehicle, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a una solució ràpida i eficaç!