La quinzena de la seguretat de RIGAU

És cert que hi ha molts sistemes de seguretat idonis per mantenir la nostra llar protegida. Avui al nostre bloc et parlarem sobre la quinzena de la seguretat de RIGAU.

La setmana de la seguretat de RIGAU

És cert que hi ha molts sistemes de seguretat idonis per mantenir la nostra llar protegida. Bombins i escuts de seguretat, portes de seguretat, portes anti okupes, portes de seguretat per a trasters, caixes fortes, detecció anticipada... Però quants més elements estructurals tinguem, més difícil els hi posarem als lladres perquè puguin accedir a la nostra llar.

Avui al bloc et parlarem sobre la quinzena de la seguretat de RIGAU!

Som conscients de que l’estiu és  l’època de l’any que més robatoris es comptabilitzen. Probablement perquè marxem amb presses i deixem algun accés disponible, perquè ho comuniquem a través de les xarxes socials, o simplement perquè la nostra llar es veu clarament que no està ocupada, essent un al·licient perfecte pels lladres en aquests casos.

A la quinzena de la seguretat de RIGAU, volem conscienciar a totes les persones de la importància de disposar de diferents elements estructurals de seguretat que impedeixin el pas o l’accés del lladre a la llar. La seguretat no és cara i aconseguim protegir allò que més ens importa.

És per això que durant la quinzena del 17 al 31 de maig, a les oficines centrals de RIGAU (Carretera de Santa Coloma, 82 – Girona) podreu descobrir totes les sorpreses, novetat i ofertes en seguretat que us tenim preparades. Així com, venir a veure el showroom més gran en seguretat de la província de Gironai preguntar-nos tots els dubtes que tingueu.

I per si encara això no és suficient, ara podràs adquirir una porta de seguretat des de 99,95 €/mes i els bombins i escuts de seguretat des de  30€/mes sense interessos.

No t’ho pensis més, la setmana de la seguretat arriba a RIGAU perquè et protegeixis i puguis protegir del que més ‘t’importa mentre gaudeixes com mai de les teves merescudes vacances.

Amb Rigau, desconnecta i gaudeix mentre nosaltres et protegim!