L'art dels panys

Som experts en serralleria i seguretat

La serralleria implica conèixer molts sistemes de panys i tancaments i també ser coneixedor de moltes tècniques per tal d’arribar a les necessitats dels nostres clients. En moltes ocasions, l’usuari no és conscient de la importància dels panys, d’un bon sistema o de la rellevància d’un bon servei de serralleria, doncs aquesta disciplina implica la seguretat i protecció de les persones, la llar i/o el vehicle.

Avui en dia es comet l’error de no invertir i/o no preocupar-se suficientment pels nous sistemes de seguretat perquè no se’ls hi dóna la importància que tenen. Amb tot, els lladres busquen el punt feble de la llar o dels cotxes i cada vegada tenen més tècniques i coneixements per a poder cometre el robatori ja sigui fent un duplicat d’una clau o forçant el pany.

En aquest context, hem de tenir en compte que ens acostem a una de les temporades altes de robatoris, ja que, quan comença l’estiu, i amb ell, l’època de vacances, moment en el qual s’aprofiten les massificacions i els habitatges buits per cometre un robatori.

És per això que hem de comptar amb els millors professionals i tècniques per vetllar per la nostra seguretat. Què oferim per a avançar-nos als robatoris? 

  • Col·locació de panys: Tenim una gran varietat de panys per a tot tipus de porta. Ja sigui porta de vidre, de fusta o persiana metàl·lica. Instal·lem panys antipànic, biomètrics, amb temporitzador, amb combinador, de portes blindades, etc. Ens adaptem a tot tipus de material oferint el servei desitjat. També assessorem segons el que l’usuari ens exposi per garantir sempre la màxima seguretat. Un bon pany garanteix que en un futur els intrusos no puguin accedir a la nostra propietat. 

  • Comunitats: Oferim serveis a les comunitats, per exemple, sistemes contra ocells, venda i instal·lació de bústies, claus exclusives, mestrejaments, claus de pàrquing, de conserge etc. Dins de la comunitat és important que es tingui en compte el sistema de seguretat, ja que no només implica a una família o a un inquilí, sinó que s’extrapola a més gent.

  • Controls d’accés: És un sistema integral planificat que limita l’entrada de persones dins d’un horari i unes dates a unes dependències determinades. Podem adaptar aquest sistema a les diferents necessitats. En aquest sistema, cada dispositiu és únic i irrepetible, ja que està associat a un únic accés. L’entrada amb targeta o amb empremta digital en serien exemples.

  • Servei 24h els 365 dies a l’any: Tenim un servei 24 hores en el que podem venir a ajudar l’usuari que ho sol·liciti dins de la província de Girona sigui l’emergència que sigui. D’aquesta manera, garantim la seguretat i la confiança dels usuaris.

El nostre objectiu és que el nostre client pugui tenir el control de la situació en tot moment i no s’hagi de preocupar per les seves pertinences.