Fallos als quadres i anul·lació d’immobilitzadors.

Per quin motiu els immobilitzadors deixen de funcionar i com ho podem solucionar? A RIGAU som experts en l'anul·lació d'immobilitzadors dels vehícles.

Fallos als quadres i anul·lació d’immobilitzadors.

No tens manera d'accedir al teu vehicle? Pressents que pateixes un fallo en l'immobilitzador del teu cotxe?
Quan això passa necessites que aquesta avaria es repari ben de pressa, i a RIGAU tenim la solució. Avui al nostre bloc t'expliquem els motius pels quals l'immobilitzador deixa de funcionar i com des de RIGAU fem l'anul·lació d'immobilitzadors.

¿Qué és l’immobilitzador d’un cotxe?

L’immobilitzador és un sistema de seguretat antirobatori que només permet que el vehicle estigui en funcionament amb les claus autoritzades.Hem de tenir en compte que l’immobilitzador del cotxe sol dur al seu interior un transponedor, ubicat al capçal que emet una senyal a la centraleta del vehicle quan es vol engegar. Aquest sistema és ideal perquè funciona com a sistema antirobatori, però el problema està quan no funciona de forma correcte.

¿Què passa quan l’immobilitzador deixa de funcionar?

Com hem comentat amb anterioritat, es tracta d’un sistema molt segur ja que només es pot engegar el vehicle amb la clau exacte. De no ser així es procedeix a la immobilització del vehicle i no pot engegar el motor. En el cas de que l’usuari hagi perdut la clau i no pugui accedir al vehicle, n’hauria de comprar una de nova i amb un escàner especial tornar a programar el codi. Si no es disposa del codi assignat a la clau quan es va fabricar el cotxe, llavors s’hauria de comprar la clau i la centraleta del motor, amb la consegüent despesa que això comporta.

Per quins motius l’immobilitzador deixa de funcionar?

  • El sistema de bloqueig està averiat
  • La clau està descodificada
  • Pèrdua de sincronització entre el mòdul i les claus
  • Pèrdua de la clau
  • La clau falla per la pila
  • Fallo a l’interfase dels comandaments
  • Fallo en el cablejat i connexions
  • Fallo a la placa del motor
  • Fallo intern del software

Com ho podem solucionar?

A RIGAU comptem amb els mitjans més avançats i amb les últimes tecnologies per a realitzar l'anul·lació de l'immobilitzador del seu vehicle, ja sigui perquè ha perdut les claus, per una fallada en el sistema o perquè ha de substituir la unitat amb total garantia. Som experts en solucionar avaries electròniques de claus i podem anul·lar l'immobilitzador amb total eficàcia.

Els nostres treballs es realitzen amb total garantia i professionalitat, respectant la legislació vigent.

Treballem l'anul·lació d'immobilitzadors a la província de Girona i Catalunya Central de gairebé tots els models i marques de vehicles com Audi, Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Volkswagen, etc.

 

 

anul·lació d'immobilitzadors
anul·lació d'immobilitzadors