Experiència d’un servei urgent de serralleria a Girona

I tu, on ens necesites?

El passat mes de novembre, dia festiu a Girona, el nostre company serraller, va atendre la trucada d'un client, ens va dir que li semblava que la porta de la seva casa, un immoble que actualment no habitava, havia estat forçada i sol·licitava els nostres serveis perquè li assessoréssim sobre el cas. 

Després de pocs minuts de comunicar-li la urgència, el tècnic va arribar al domicili al carrer Montseny de Girona per avaluar els danys, efectivament, el pany havia estat forçada mitjançant el trencament del pany. Els lladres van aconseguir entrar en l'habitatge i, encara que no van robar molts objectes materials, van tenir la sort que el pis no va ser ocupat. 

Després d'aquesta mala experiència, el nostre client ens va demanar que li assessorarem sobre quin sistema de seguretat podia instal·lar, el nostre serraller, li va comentar que per molt que reforcés la porta amb panys de seguretat, no li assegurava amb certesa que la porta aguantés deu o quinze minuts d'atacs ja que l'estructura de la pròpia porta era buida per dins i disposava d'un marc molt frèvol, per la qual cosa canviar la porta era l'única solució realment segura. 

Sens dubte, el nostre client va prendre la millor decisió recomanada pel nostre tècnic manyà, el mateix dia festiu se li va instal·lar un forrellat provisional i després de demanar la porta el mateix dilluns amb el nostre servei opcional d'urgència, el divendres següent (5 dies) la porta estava instal·lada. 

Aquest va ser el resultat: una porta segura amb el disseny que la comunitat exigeix per l'exterior i amb els acabats que el client ens va demanar per l'interior, perquè amb les nostres portes, les paraules seguretat i disseny sí són compatibles.

Des de Rigau, realitzem formacions de resistència de portes i panys als nostres tècnics manyans a Girona, Figueres, Blanes, Mataró i Manresa perquè la seva opinió, experiència i formació sigui òptima en cada treball o situació. El nostre principal objectiu és un client satisfet i segur.