DETECCIÓ ANTICIPADA: ¿QUÈ ÉS?

La Detecció Anticipada és un nou sistema que ens avisa abans de que el lladre entri al domicili. Descobreix com funciona al nostre blog.

DETECCIÓ ANTICIPADA: ¿QUÈ ÉS?

La seguretat és un aspecte cada cop més important en el nostre dia a dia. Actualment, s’estan produint molts casos de robatoris i ocupació. Això fa que, ara més que mai, tinguem la necessitat de sentir-nos segursa casa nostra i saber que podem marxar tranquils.

Però, et preguntaràs, “què necessito per evitar que entrin a casa meva?”. A Rigau, pensem que no hi ha res com anticipar-se als problemes, i no només posar-li remei. Per això, et presentem la Detecció Anticipada. Descobreix què és i com et pot ajudar.

 

Què és la detecció anticipada?

La Detecció Anticipadaés un nou sistema que ens avisa abans de que el lladre entri al domicili.

 

Com funciona la detecció anticipada?

Funciona amb una membrana col·locada al pany de la porta, que en cas de que li donin un cop, el ratllin o el vulnerin, sona una alarma. D’aquesta manera, aquesta sona abans de que el lladre entri a la llar.

Aquest sistema, també es complementa amb una altra membrana interna al marc de la porta, perquè en cas de que el lladre faci força fent palanca per entrar-hi, el sistema ho detecti i també soni l’alarma.

A Rigau, pensem que no hi ha res com prevenir. Per això, creiem que la Detecció Anticipada és la clau per sentir-se segurs i tenir un sistema doble d’alarma.

Necessites tenir més informacióo creus que aquest sistema és l’idoni per la teva llar i no saps per on començar? Contacta amb nosaltres t’informarem sense cap mena de compromís!