Com evitar robatoris a l’estiu i augmentar la seguretat de la teva llar

Les nostres cases queden buides durant dies i inclús mesos, fent que aquestes es tornin susceptibles de robatoris. Avui al nostre bloc t’expliquem com augmentar la seguretat de les llars i evitar els robatoris a l’estiu.

Com evitar robatoris a l’estiu i augmentar la seguretat de la teva llar

Mantenir la nostra llar protegida és quelcom que ens preocupa durant tot l’any, però aquesta preocupació es fa més sensible durant l’estiu, ja que solem deixar la nostra residència habitual per anar de vacances o desplaçar-nos als apartaments vacacionals. Les nostres cases queden buides durant dies i inclús mesos, fent que aquestes es tornin susceptibles de robatoris. Avui al nostre bloc t’expliquem com augmentar la seguretat de les llars i evitar els robatoris a l’estiu.

“El 90% dels accessos dels habitatges es vulnera en menys de 3 minuts”

Evitar robatoris a l'estiu
Evitar robatoris a l'estiu

Protegeix la teva llar de robatoris a l’estiu

Sabies que pràcticament el 50% de la població té por a marxar de vacances per si entren a les seves llars durant aquest període i els hi roben mentre no hi son?

És cert que l’estiu és la temporada que major taxa de criminalitat presenta i que per tant, més mesures de seguretat requereix implantar per protegir allò que tan ens importa. Per això a continuació detallem algunes recomanacions per evitar robatoris durant aquesta època.

Consells per evitar robatoris a casa

  1. Tanca bé les portes i les finestres. Deixar tots els accessos ben tancats amb porta i clau serà vital per intentar evitar que el lladre tingui un accés fàcil a la vostra llar.
  2. No deixis objectes de valor a la vista.Documents importants, joies, dispositius electrònics de valor... Tot això és important que estigui resguardat a una caixa forta de casa. D’aquesta manera posem un impediment al lladre a que hi tingui fàcil accés. Per altra banda, si tindràs una llarga estança de vacances, és recomanable fer fotografies a tots els objectes de valor perquè, en cas que pugui passar alguna cosa tinguis a mà tot el que et pot arribar a faltar i et sigui més fàcil recuperar-ho.
  3. Simula la teva presència a casa.Es recomana no deixar les persianes totalment baixades i recórrer a un veí de confiança perquè regui les plantes o et pugui recollir el correu mentre no hi ets.

D’aquesta manera si simulem que alguna persona hi viu en aquell habitatge, serà més difícil que el lladre s’hi fixi o tingui interès en accedir-hi.

  1. No comuniquis els teus plans per les xarxes socials. Quantes vegades has comunicat que marxes de vacances a través de les teves xarxes socials? És quelcom que estem molt habituats a fer però que en moltes ocasions ha estat la principal via d’accés per un lladre alhora de cometre un robatori.

Solució per evitar robatoris a l’estiu?

A RIGAU som especialistes en seguretat és per això que volem que aquest estiu només es preocupis de gaudir  com mai de les teves vacances. Durant la setmana del 17 al 31 de maig posem a la disposició dels nostres clients les portes de seguretat per només 99,95 €/més i els bombins i escuts de seguretat des de 30€/mes.

I si encara vols extremar més la teva seguretat i vols més informació et recomanem que visitis el nostre showrroom de Girona i vinguis a descobrir totes les novetats que tenim per a tu.

 

Amb RIGAU només t’hauràs de preocupar de gaudir de les teves vacances!