Arribem on necessitis

Serrallers disponibles les 24h

Què passa si per furt o robatori no podem mobilitzar el nostre vehicle? Ens quedem sense claus del cotxe o de la llar? En moltes ocasions, l’oblit, el trencament de clau o pany, o el furt forma part de moments en què requerim l’eficàcia i eficiència d’un serraller professional.

Hi ha situacions que no es poden evitar, ja que depenen de factors externs que no es poden controlar però si ser immediats en posar-hi solució. A Rigau Grup actuem per a la teva seguretat i la teva protecció oferint, a més, un servei de 24 h que ens permet vetllar pels clients que ho requereixin. 

Per sort, el nostre perímetre d’actuació és ampli. Estem situats al centre de Girona (ctra. Santa Coloma, Av. Lluis Pericot i Sta. Eugènia), a Figueres i a Manresa.

A més, actuem en zones com Lloret de Mar, Platja d’Aro, Begur, La Bisbal d’Empordà, L’Estartit, L’Escala, Cadaqués, Llançà, La Jonquera, Figueres, Banyoles, Salt Cassà, Vidreres, Sils, Riudellots, Llagostera, S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols, Santa Coloma de Farners, Olot, Ripoll, Ribes de Freser, Osseja, Bellver, Torroella de Montgrí, Tosa de Mar, Cadaqués, Calella de Palafrugell, Caldes de Malavella, Palamós, Blanes, Besalú i Castellfollit de la Roca, entre d’altres. 

A més, el nostre servei d’emergència cobreix tota la província de Girona per qualsevol problema: sigui per obertures de portes bàsiques, blindades o d’alta seguretat, cotxes o caixes fortes. 

El nerviosisme i el desconeixement de les habilitats o experiència del sector a vegades dóna com a resultat una mala gestió de la situació. Per tant,  realment sabem quin és el protocol d’actuació davant d’una situació, per exemple, de pèrdua de claus a la llar?

  • Primer de tot, haurem d’assegurar-nos que no tenim cap còpia de la clau en qüestió o que algun familiar tingui la clau.
  • Identificar alguna entrada secundària a la llar
  • Davant de cap altra possibilitat d’entrar a la llar, localitza la botiga Rigau Grup més propera o truca al servei de 24 h si ha passat fora d’horari laboral
  • Trucar al telèfon de Rigau Grup corresponent
  • Enregistrem la trucada i prenem nota de la incidència i les dades
  • Avisem el serraller de la zona
  • El tècnic es desplaça i revisa quins són els danys
  • Et donem la solució immediatament

A Rigau ens avalen 20 anys d’experiència. Ens caracteritza la discreció, la rapidesa i la serietat.

No dubtis en posar-te en contacte per qualsevol tipus de servei de serralleria; claus, automoció o incidència.