A quina hora hi ha més robatoris?

Pel mati, a la nit, a l’estiu, durant les vacances de nadal… Moltes són les especulacions sobre quina època de l’any o quina franja horària és la més sensible als robatoris. T'ho expliquem al blog!

A QUINA HORA HI HA MÉS ROBATORIS?

Pel mati, a la nit, a l’estiu, durant les vacances de nadal… Moltes són les especulacions sobre quina època de l’any o quina franja horària és la més sensible als robatoris. Però t’has plantejat mai si tot el que es diu és un tòpic o si no és del tot cert?

Hi ha una gran quantitat d’estudis estadístics que analitzen aquest tema, és per això que és normal trobar diferents teories que reforcen una postura o una altre, però en el que si que coincideixen és que hi ha dues franges horàries que són especialment sensibles als robatoris.

Abans d’entrar en aquest temps, és important remarcar, que els lladres solen descartar o evitar aquelles vivendes que gaudeixen de sistemes de seguretat, principalment perquè trigaran més en poder accedir-hi i el risc a què els enxampin serà molt més elevat. És per això que no hi ha millor manera de protegir la teva llar i estar segurs que amb un bon sistema de seguretat.

A Rigau som especialistes en aquest sector, és per això que disposem d’un ampli ventall de portes i bombins de seguretat, detecció anticipada i diferents tipus de caixes fortes segons les teves necessitats. Estar i sentir-te protegit no té preu!

Existeixen dos horaris claus alhora de realitzar-se un robatori. El primer de tots és el cap de setmana i de matinada(entre les 2 i les 4). I el segon és durant el mati, mentre la gent treballa i les llars estan desocupades. Sembla mentida oi, a plena llum del dia, però és un dels moments preferits per executar robatoris de major preparació, ja que són coneixedors dels horaris en els que la casa està sola, del sistema d’alarma de la qual disposa entre altres coses o de la tipologia d’urbanització entre altres coses.

La teva seguretat i la dels que t’envolten és el que més ens importa, protegeix la teva llar o el teu negoci i tot que hi ha dins. Truca a Rigau Serraller, el teu especialista en seguretat, explica’ns la situació i t’assessorarem amb quin sistema de seguretat és el més adient per a tu.