Control d’accessos de seguretat per a portes

No t’has preguntat mai com controlar de manera eficient els accessos d’entrada i sortida d’un espai?
Home 9 Servei de serralleria 9 Controls d’accés

A Rigau Grup, som experts en serveis de serralleria. Per això, t’oferim solucions especialitzades en control d’accés que us permetran gestionar i limitar el flux de persones segons horaris i dates establertes prèviament.

Som servei tècnic oficial de:

Control d’accés per a portes

A Rigau Grup, com a servei tècnic oficial, brindem sistemes avançats de control d’accés per a portes. Els nostres dispositius, com ara claus, targetes de proximitat o empremtes digitals, són únics i irrepetibles, assignant a cada persona el seu propi accés personalitzat. Això garanteix que només aquells individus dins dels paràmetres establerts dhorari i dates puguin obrir els accessos, mentre que sels denega laccés quan es trobin fora daquests paràmetres.

A més, el nostre sistema registra tots els intents d’obertura juntament amb informació rellevant de cada persona, com ara data d’entrada i sortida, hora i motiu de restricció d’accés.

També oferim la flexibilitat de fer canvis en les restriccions establertes, com ara modificar horaris o donar d’alta i baixa a usuaris, sense necessitat de canviar els panys.

A Rigau Grup, ens enfoquem a brindar la millor manera de professionalitzar els accessos a la teva empresa.

Control d’accessos especialitzats i avantatges

A Rigau Grup som experts en sistemes de control d’accessos. Som especialistes en oferir solucions que s’adapten a les necessitats específiques de cada empresa. Els nostres serveis de control d’accés us permeten:
  • Obrir les portes d’accés al centre de treball: elimina la necessitat de fer servir claus, especialment en situacions en què els empleats tenen torns nocturns o quan no hi ha personal disponible per obrir la porta. Això evita interrupcions a la jornada laboral i millora la productivitat.
  • Evitar l’entrada d’intrusos i augmentar la seguretat: en empreses amb un flux alt de persones, és essencial controlar qui pot entrar i sortir de les instal·lacions per garantir la seguretat i protegir els actius de l’empresa. Els nostres sistemes de control d’accessos només permeten accedir al personal autoritzat.
  • Delimitar àrees restringides dins del centre de treball: a moltes empreses, cal restringir l’accés a certes zones, com àrees amb materials perillosos o informació confidencial. Els nostres sistemes de control d’accessos us permeten definir permisos i restringir l’accés a àrees específiques per garantir la seguretat i protecció dels recursos sensibles.
  • Augmentar el control sobre les entrades i sortides dels empleats: a diferència dels controls de presència que simplement registren les entrades i sortides, els nostres sistemes de control d’accessos requereixen que els empleats s’identifiquin per obrir les portes. Això brinda un control més gran i evita problemes associats amb l’oblit o la negativa dels empleats a identificar-se.

Rigau Grup a l’avantguarda de la serralleria

A Rigau Grup, ens enorgulleix oferir solucions de control d’accessos de qualitat que garanteixen la seguretat i la protecció de la teva empresa.

Si estàs buscant professionalitzar els accessos a la teva empresa i millorar la seguretat, confia a Rigau Grup.

Contacta’ns per obtenir més informació sobre les nostres solucions especialitzades en control d’accés per a portes.