Serrallers a Premià de Mar

Serveis de serralleria 24/365

Inici 9 Serrallers 24h Premià de mar

Serrallers a Premià de Mar 24h

Som una empresa de serralleria, serralleria d’automoció i seguretat fundada el 1994, amb cinc botigues físiques (tres a Girona, una a Figueres i una altra a Mataró) i format per un equip de 30 persones.

Les millors opcions de serralleria 24h a Premià de Mar i rodalia venen donades gràcies a la fiabilitat, rapidesa i comoditat per als clients que ens fan confiança, garanties del nostre equip de professionals.

Busques un serraller urgent a Premià de mar? No esperis més i posa’t en contacte amb Rigau.

Serrallers urgents a Premià de Mar

Obertura de portes, cotxes i caixes fortes, panys per a apartaments turístics, còpies de claus, molls per a portes hidràuliques i electròniques, instal·lació i reparació de panys de tota mena, manteniment de comunitats o controls d’accés. Una llarga llista de respostes que oferim als nostres clients, juntament amb un servei de serralleria d’urgència a Premià de Mar, disponible 24h al dia.

Duplicat de comandaments de garatge

A Rigau Grup, comptem amb màquines per al duplicat de tota mena de comandaments de garatge. També instal·lem receptors en paral·lel per poder funcionar amb comandaments nous.

Duplicat de claus

Comptem amb les millors màquines electròniques per poder oferir un servei ampli i fiable de duplicació de claus als nostres clients. Podem realitzar tota mena de claus, reproduint una clau original a partir d’una amb desgast.

Serralleria d’automoció

També oferim un servei de serralleria d’automoció urgent a Premià. Dupliquem tota mena de claus de cotxe, carcasses, canviem polsadors, components elèctrics, reparem panys i claus de vehicle, entre d’altres.

Oferim un servei de 24-48 hores en cas de pèrdua de totes les claus del vehicle.

Reparem els components Electrònics de les actuacions com poden ser els quadres, on reparem els displays comptaquilòmetres, les agulles i motors del comptarevolucions i marcadors de velocitat, gasolina, temperatura…

Seguretat i protecció

Els nostres gairebé trenta anys d’experiència fan que siguem especialistes en la protecció personal. Instal·lem sistemes de seguretat, portes cuirassades i caixes fortes; també oferim un servei de serralleria d’urgència a Premià de Mar.

El bumping, impressioning, ganzuat i altres sistemes sofisticats de furt queden resolts amb els nostres sistemes de seguretat, cilindres i escuts, per oferir una protecció màxima davant dels atacs externs.

També disposem de sistemes de seguretat de detecció anticipada, l’únic sistema al mercat que detecta l’atac de robatori, avisa els propietaris d’aquest atac i reté el lladre mitjançant els sistemes de protecció de la porta.

Per què contactar amb un serraller a Premià de mar?

Un serraller a Premià de mar pot ajudar en situacions en les quals es necessita obrir una porta bloquejada o canviar una clau. També poden proporcionar serveis de reparació de claus i poden ajudar a protegir la teva llar o negoci mitjançant la instal·lació de claus d’alta seguretat.

Portes de seguretat a Premià de Mar

Som especialistes en la instal·lació i distribució de portes de seguretat ecofriendly d’alta qualitat a un preu competitiu. Tenim una gran exposició en portes cuirassades de tota mena, tant per a particulars com per a empreses, que també són aptes per a exteriors. També disposem de portes de comunitatsantiokupa i de traster com a mètode preventiu de seguretat.

Caixes fortes a Premià de Mar

Oferim una àmplia varietat de caixes fortes per a cases particulars, establiments comercials i naus industrials, entre d’altres. Disposem d’una àmplia gamma d’opcions, des de caixes fortes estàndard fins a solucions altament especialitzades, adaptades a sectors específics com l’administració de loteries, benzineres, empreses i hotels.

Botiga més propera

A Rigau comptem amb una àmplia experiència com a especialistes en seguretat i serrallers a  Mataró. Estem aquí per resoldre qualsevol dubte o urgència que tinguis. Si necessites assistència ràpida i professional, compta amb nosaltres.

Si tens una urgència en una altra ubicació, contacta amb nosaltres i vindrem al lloc

Tractament de dades

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)

Responsable del tractament: Rigau GMS Just, SL.

Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s'expliquen en la política de protecció de dades.

Més informació a la nostra política de protecció de dades.

* Camps obligatoris