Nivells de seguretat: Quins hi ha?

6 nov., 2020

La seguretat avui en dia és essencial pel nostre benestar i qualitat de vida. Rigau ens blinda i ens brinda la oportunitat d’oferir-nos una amplia gama de panys de diferents nivells de seguretat segons dos paràmetres que es consideren fonamentals.

Nivells de seguretat: Quins hi ha?

La seguretat avui en dia és essencial pel nostre benestar i qualitat de vida. Rigau ens blinda i ens brinda la oportunitat d’oferir-nos una amplia gama de panys de diferents nivells de seguretat segons dos paràmetresque es consideren fonamentals. Vols conèixer quins són? Segueix llegint!

Com deiem, hi ha diferents nivells pel que fa als panys de seguretat que podem considerar segons dos paràmetres: per una banda, el temps de resistència del sistema, es a dir, el temps que triga el delinqüent en obrir la porta, i d’una altra banda el soroll que podem detectar abans de que entrina casa nostra.

D’entre tots el sistemes de seguretat que existeixen avui en dia, potser em oblidat la base, la part més vulnerable. Les alarmes són un company molt efectiu avui en dia, però no tothom les pot tenir, per diferents raons i, a més, tot i ser partidaris de qualsevol instal·lació que ens proporcioni seguretat (tot és compatible), cada vegada hi han sistemes d’inhibició més sofisticats. Tot i així, tenint-les o no, como dèiem, la base de la que moltes vegades ens oblidem és la porta. La porta d’entrada a la teva llar és la part, normalment, més vulnerable. Obrir una porta sense un sistema de seguretat, és molt i molt fàcil.

Rigau ofereix unes mesures de seguretaten els panys de les portes de diferents nivells molt interesants en funció de les necessitats que requereixi cada llar:

  • El Nivell S1.Disposa d’un cilindre amb escut buit per dins. Aquest sistema té una resistència igual o superior a 2 minuts, aquest sistema és el que està instal·lat al 90% de les llars i el soroll és de 25 db.
  • El nivell S2.Disposa d’un cilindre amb escut cuirassat. És un sistema amb antibumping i antiextracció, amb clau incopiable, té una resistència física de 20 minuts i 50 db.
  • El nivell S3.Disposa d’un cilindre amb escut cuirassat i combina la detecció física i la detecció anticipada (electrònica) que ens avisa abans que el delinqüent entri a la nostra llar. Te una resistència de 30 minuts.
  • El nivell S4.Disposa d’un cilindre amb doble escut i detecció tant física com anticipada. D’aquest manera passem a tenir una resistència física de 40 minuts i 20 minuts amb detecció anticipada.
  • L’últim nivell. Disposa d’un sistema integral que s’instal·la juntament amb una porta cuirassada. Té una resistència de 120 minuts de resistència física i de 120 minuts amb detecció anticipada.

Els panys Rigau són una base imprescindible per cuidar de la nostra llar. Vols saber-ne més o que t’expliquem quin sistema de seguretat s’adapta millor a casa teva? Contacta amb nosaltres i t’ajudarem!